در حال بارگذاری ...
  • بررسی راهکارهای بازآفرینی و نوسازی بافت‌های ناکارآمد خمینی‌شهر

    حدود ۷ هزار متقاضی مسکن در خمینی‌شهر وجود دارد این در حالی است که در این شهر با کمبود زمین و فضای مناسب برای ساخت و ساز مواجه هستیم و از سوی دیگر وزارت میراث و گردشگری نیز حدود ۴۵۰ هکتار بافت تاریخی برای شهر مصوب کرده است که این کار را پیچیده کرده است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با نماینده و فرماندار خمینی‌شهر دیدار کرد و در این دیدار راهکارهای بازآفرینی و نوسازی بافت‌های ناکارآمد خمینی‌شهر بررسی شد .

    محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس به همراه حسن سلیمی فرماندار این شهر با حضور در دفتر محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با او دیدار و گفت‌وگو کردند .

    در این دیدار آیینی با اشاره به اینکه در خمینی شهر ۵۲۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی با جمعیت ۶۱ هزار و ۶۲۴ نفر ، ۴۵۳ هکتار بافت تاریخی با جمعیت حدود ۴۷ هزار نفر و ۱۷۵ هکتار بافت فرسوده با جمعیت ۲۸ هزار نفری وجود دارد، تصریح کرد : بیش از ۱۹درصد بناهای این شهر ناپایدارند و برای حفظ جان شهروندان باید فعالیت‌های حوزه نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده را سرعت بخشید تا در صورت وقوع بلایای طبیعی همچون زلزله خدای ناخواسته شاهد اتفاق ناگواری در این شهر نباشیم .

    در این جلسه نقد علی نماینده مردم خمینی شهر یکی از مشکلات این شهر در زمینه نوسازی مسکن را مساحت بالای محدوده‌ها و محلات بافت تاریخی برشمرد و گفت : حدود ۷ هزار متقاضی مسکن در خمینی‌شهر وجود دارد این در حالی است که در این شهر با کمبود زمین و فضای مناسب برای ساخت و ساز مواجه هستیم و از سوی دیگر وزارت میراث و گردشگری نیز حدود ۴۵۰ هکتار بافت تاریخی برای شهر مصوب کرده است که این کار را پیچیده کرده است .

    گفتنی است در این جلسه در خصوص تکمیل سرای محله جوی‌آباد خمینی شهر ، سرپوشیده کردن بازار تاریخی ، ساماندهی دوشنبه بازار این شهر و نیز بهسازی معابر خاکی خمینی شهر تصمیماتی اتخاذ شد .




    مطالب مرتبط

    ارائه مشوق‌های گوناگون از جمله مشوق‌های شهرسازانه و همچنین مشوق‌های حقوقی و قانونی بستری مناسب برای نوسازی فراهم کرده است که در کنار سود تسهیلات پایین‌تر نسبت به دیگر روش‌های ساخت می‌تواند روند نوسازی بافت‌های فرسوده را تسریع کرده و به فرایند نو شدن شهرها که در تمامی ...

    |

    تاکید ویژه ستاد بازآفرینی شهری استان اصفهان بر تحقق برنامه اقدام مشترک و کاهش ۴ درصدی سالیانه سرانه بافت فرسوده است .

    |

    در شرکت بازآفرینی شهری ایران ، این برنامه را اساس کار خود قرار داده‌ایم که برای اجرایی کردن اسناد بالادستی یک بسته هم پیوند محسوب شده و نوسازی متوازن بافت‌های فرسوده را در پی دارد .

    |

    بافت‌های فرسوده پهنه‌های شهری جامانده و مولود شهرسازی ناعادلانه و نامتوازن به شمار می‌روند . فرآیند نوسازی این بافت‌ها تدریجی ، پیوسته ، منظم ، متوازن و هم افزاست . همچنین طرح‌های توسعه شهری باید به گونه‌ای باشند که راه خودشان را در بافت‌های فرسوده پیدا کنند .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از بهسازی و آسفالت بیش از ۱۳۸۰ کیلومتر طول از معابر خاکی محلات هدف بازآفرینی شهری با ...

    |

    نظرات کاربران