در حال بارگذاری ...
  • برنامه جامع اقدام مشترک شهرستان شهرضا و اصفهان بررسی شدند

    ۲۵ محله شهرضا در بافت فرسوده مصوب واقع شده ، ۳ محله در بافت با پیشینه روستایی ، هفت محله در سکونتگاه های غیررسمی قرار دارند همچنین در حال حاضر هفت محله هدف دارای پروژه های اقدام مشترک مصوب هستند .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، بیست و ششمین جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان اصفهان ۳ دستور کار مورد بررسی قرار گرفت و ضمن ارائه طرح بازآفرینی (برنامه جامع اقدام مشترک) شهرضا و اصفهان ، طرح‌های فوق برای تایید و تصویب بررسی شدند .

    بیست و ششمین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان اصفهان به ریاست سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان و با حضور علیرضا قاری‌قرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان و دیگر اعضا برگزار شد .  

    در این نشست ۳ دستور کار مورد بررسی قرار گرفت و ضمن ارائه طرح بازآفرینی (برنامه جامع اقدام مشترک) توسط شهرداری های شهرضا و اصفهان ، طرح‌های فوق برای تایید و تصویب بررسی و با همفکری اعضا در رابطه با آن تصمیم گیری شد .  

    مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در حاشیه این جلسه پیرامون مباحث مطرح شده اظهار کرد : در این جلسه به صورت ریزبینانه وضعیت بافت فرسوده و اقدامات به عمل آمده در راستای بازآفرینی شهری شهرضا و اصفهان مورد بررسی قرار گرفت . با توجه به گزارشاتی که ارائه شد شهرضا دارای ۳۶۵ هکتار بافت فرسوده و ۱۵۶ هکتار بافت تاریخی است همچنین مساحت حریم شهرضا ۲۰ هزار و ۴۸۰ هکتار و مساحت محدوده آن ۲ هزار و ۶۰۱ هکتار است .  

    قاری قرآن ادامه داد : ۲۵ محله شهرضا در بافت فرسوده مصوب واقع شده ، ۳ محله در بافت با پیشینه روستایی ، هفت محله در سکونتگاه های غیررسمی قرار دارند همچنین در حال حاضر هفت محله هدف دارای پروژه های اقدام مشترک مصوب هستند . دستور کار دوم این نشست ، ارائه طرح بازآفرینی (برنامه جامع اقدام مشترک) توسط شهرداری اصفهان بود که مورد بررسی قرار گرفت و پیرامون آن با در نظر گرفتن جوانب مختلف تصمیم گیری شد .  

    مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص بخشی از اقدامات بعمل آمده در سکونتگاه های غیررسمی استان اصفهان اظهار کرد : برخی از این اقدامات می توان به بهسازی و روکش آسفالت معابر و تامین روشنایی محلات زینبیه ، دارک ، حصه شمالی و جنوبی و مشارکت در احداث ورزشگاه رستم در محله ارزنان اشاره کرد . در شهرضا احداث سالن ورزشی محله قشقایی ، تخصیص ۳۰۰ تن قیر برای آسفالت معابر بافت ناکارآمد ، تامین روشنایی ۳ محله از دیگر اقداماتی است که در سکونتگاه‌های غیررسمی انجام شده همچنین در خمینی‌شهر ، نجف‌آباد ، آران و بیدگل و سمیرم هم اقداماتی به این نحو انجام شده است . 




    مطالب مرتبط

    تاکید ویژه ستاد بازآفرینی شهری استان اصفهان بر تحقق برنامه اقدام مشترک و کاهش ۴ درصدی سالیانه سرانه بافت فرسوده است .

    |

    ثبت پروانه های ساختمانی در سامانه ستاد ملی ، اطلاع رسانی بسته‌های تشویقی در رسانه‌ها و محل نماز جمعه به مردم ، ارائه تخفیفات پروانه‌های ساختمانی و خدمات نظام مهندسی از مسائل مورد تاکید و قابل پیگیری در سطح شهرستان‌ها است .

    |

    تلاش‌ها و اقدام‌های مناسبی توسط دولت و شهرداری‌ها در حوزه بازآفرینی شهری به لحاظ کیفی و کمی انجام شده است ، اما تبلیغات و اطلاع‌رسانی درستی در ارائه آمارها نداریم که نیاز است مجموعه عملکردها به لحاظ کیفی و کمی برای مردم و مسئولان تبیین و تشریح شود .

    |

    پس از بارگذاری قرارداد و نقشه‌های معابر در سامانه سبا ، اخذ تاییدیه شرکت بازآفرینی شهری و ارائه ضمانت نامه از سوی شهرداری‌ها ، حواله قیر صادر می‌شود که در این رابطه نیز تخصیص قیر سال‌های قبل و مساحت محدوده‌های بافت فرسوده حائز اهمیت است .

    |

    تاکنون برای ۱۴۱ واحد مسکونی ناکارآمد شهری در شهر گناباد ، ۶۸ واحد در شهر بیدخت ، ۱۰۶ واحد در شهر روشناوند و ۹۲ واحد در شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد پروانه نوسازی صادر شده است .

    |

    نظرات کاربران