در حال بارگذاری ...

صدور پروانه ساخت ۲۲۴ هزار واحد در بافت فرسوده شهرها

روند نوسازی در بافت های فرسوده اثر روانی خوبی به لحاظ اجتماعی دارد و مردم به صاحبخانه شدن امیدوارتر می‌شوند .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ،‌ مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از صدور پروانه ساختمانی برای بیش از ۲۲۴ هزار واحد در بافت‌های فرسوده شهرها از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ، خبر داد .

محمد آیینی در جلسه قرارگاه نوسازی مسکن که در محل آن شرکت و با حضور تمامی استان‌ها و شهرداری‌ها برگزار شد با بیان این که اکنون آمار صدور پروانه در بافت‌های فرسوده به بیش از ۲۲۴ هزار واحد رسیده است ، گفت : پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۳۰ هزار واحد دیگر در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری برسد که با احتساب این واحدها تا پایان سال ، در مجموع تعداد واحدهای نوسازی شده به  ۸۰ هزار واحد خواهد رسید .

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در این جلسه که با حضور اعضای هیات‌مدیره ، معاونان ، مدیران شرکت و نیز مدیران ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها و شهرداری‌ها به شکل وبینار برگزار شد ، گزارشی از روند اجرای بسته‌های تشویقی ارایه کرد .

اجرای بسته تشویقی در بافت های فرسوده ۳۲۵ شهر

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان این که در ۶۸۳ شهر محدوده‌های هدف بهسازی و نوسازی شهری شناسایی شده است ، توضیح داد : از این تعداد در ۳۳ استان و ۳۲۵ شهر بسته تشویقی اعمال می‌شود و در ۲۵ استان و ۱۵۳ شهر بسته تشویقی بومی در حال اجراست .

صدور پروانه برای ۲۲۴ هزار واحد در بافت فرسوده

آیینی افزود : اکنون آمار صدور پروانه در بافت‌های فرسوده به بیش از ۲۲۴ هزار واحد رسیده است، تا پایان سال نیز ۳۰ هزار واحد دیگر به بهره‌برداری می‌رسد و در مجموع تعداد واحدهای نوسازی شده در سال ۱۴۰۲ به ۸۰ هزار واحد خواهد رسید .

وی با بیان این که ساخت این میزان واحد مسکونی به دلیل ایجاد عرضه منجر به کاهش قیمت و ایجاد تعادل در بازار می‌شود ، اظهار کرد : روند نوسازی در بافت های فرسوده اثر روانی خوبی به لحاظ اجتماعی دارد و مردم به صاحب خانه شدن امیدوارتر می‌شوند .

آیینی ، پرداخت تسهیلات را عامل موثری در تشویق شهروندان به نوسازی برشمرد و گفت : با پیگیری‌های مجدانه وزیر راه و شهرسازی بانک مسکن مکلف شد ، تعداد تسهیلات پرداختی به نهضت ملی مسکن را تا ۲۰۰ هزار واحد افزایش دهد و از این میزان ۳۰ هزار واحد به بافت‌های فرسوده تعلق دارد .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، عدم جذابیت در موضوع تولید مسکن در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری برای سرمایه‌گذاری خارجی مساله ای است که ضرورت دارد تا ...

|

همواره از بافت‌های فرسوده به عنوان فرصت و سرمایه‌ای برای توسعه کالبدی شهر و تولید مسکن یاد می شود اما سرمایه مهم دیگری در این بافت‌ها وجود دارد و آن سرمایه اجتماعی است . زمانی که یک شهر جدید ساخته می شود ممکن است چند نسل طول بکشد تا ساختار اجتماعی آن شکل بگیرد .

|

طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور باید برای بافت های فرسوده هر شهرستان ، بسته‌های بومی شده تهیه و در اختیار استان‌ها قرار داد . ارائه بسته‌های بومی به نوعی باعث تشویق مردم به نوسازی بافت های فرسوده می شود .

|

اقداماتی که در بافت‌های هدف بازآفرینی انجام می‌شود باید با مشارکت تمامی دستگاه‌ها تحت عنوان "اقدام مشترک" انجام شود . برای بهبود شرایط در هفتکل ، مسجدسلیمان ، محلات اسلام آباد و طوف شیرین لازم است که همه نهادهایی که باید در ستاد بازآفرینی ایفای نقش کنند ، پای کار بیایند .

|

در میدان عمل ، خط مقدم جبهه برای رفع مشکلات کالبدی ، رفع معضلات اجتماعی و اقتصادی شهرها ، توانمندسازی ساکنان محلات هدف وکنترل ساخت و سازهای غیر مجاز شهرداری‌ها هستند و سازمان‌های دیگر نباید شهرداری‌ها را در این مسیر تنها بگذارند . در نظر داریم با کمک و یاری شهرداری‌ها و ...

|

نظرات کاربران