در حال بارگذاری ...
  • اجرای ۵۶۰۰ پروژه زیربنایی ، روبنایی و توانمندسازی در بافت‌های ناکارآمد شهری

    از ابتدای تشکیل شرکت تاکنون ۱۸۱۵ پروژه زیربنایی و روبنایی توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران مستقیماً در قالب اقدام تشویقی و منابع اهرمی شامل ۲۷۷ پروژه آموزشی و فرهنگی ، ۷۲ پروژه بهداشتی و درمانی ، ۸۰ پروژه پارک و فضای سبز ، ۱۶ پروژه نیروی انتظامی ، ۶۲۴ پروژه زیربنایی و معابر ، ۹۲ پروژه ورزشی و ... در بافت‌های ناکارآمد شهری به انجام رسانده است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآَفرینی شهری ایران از اجرای بیش از پنج هزار و ۶۰۰ پروژه زیربنایی ، روبنایی و توانمندسازی در بافت‌های ناکارآمد شهری توسط آن شرکت و همچنین دستگاه های عضو ستاد بازآفرینی شهری پایدار ، خبر داد .

    محمد آیینی در نشست با کارکنان شرکت با بیان اینکه هدف اصلی خدمت و تلاش در حوزه بازآفرینی شهری در حقیقت حفظ جان انسان‌ها و شهروندان است که دغدغه سقف بالای سرشان در محلات بافت‌های فرسوده به شمار می‌آید ، گفت : کارکنان شرکت بازآفرینی شهری ایران باید راهنمایان و مبلغان بازآفرینی شهری باشند و هر کارشناس در شرکت باید یک رسانه باشد .

     صدور ۲۳۰ هزار پروانه نوسازی در بافت‌های ناکارآمد

    دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به اینکه بیش از ۲۳۰ هزار پروانه نوسازی در محلات بازآفرینی شهری صادر شده است ، گفت : دستاوردها ، اقدامات و عملکرد در حوزه بازآفرینی شهری باید اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی شود .

    انجام ۱۸۱۵ پروژه زیربنایی و روبنایی در بافت‌های ناکارآمد توسط شرکت بازآفرینی شهری

    معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون ۴ هزار کیلومتر طول از معابر خاکی در محلات هدف بازآفرینی شهری آسفالت شده است ، اظهار کرد : از ابتدای تشکیل شرکت تاکنون ۱۸۱۵ پروژه زیربنایی و روبنایی توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران مستقیماً در قالب اقدام تشویقی و منابع اهرمی شامل ۲۷۷ پروژه آموزشی و فرهنگی ، ۷۲ پروژه بهداشتی و درمانی ، ۸۰ پروژه پارک و فضای سبز ، ۱۶ پروژه نیروی انتظامی ، ۶۲۴ پروژه زیربنایی و معابر ، ۹۲ پروژه ورزشی و ... در بافت‌های ناکارآمد شهری به انجام رسانده است .

     انجام ۳۸۷۵ پروژه خدمات زیربنایی و روبنایی سایر دستگاه‌ها در بافت‌های ناکارآمد

    وی افزود : با پیگیری شرکت بازآفرینی شهری ایران به‌عنوان دبیرخانه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار ، بیش از ۳۸۷۵ پروژه‌های تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی و فعالیت‌های توانمندسازی توسط سایر دستگاه‌های عضو ستاد ملی به انجام رسیده است و ساکنان این محلات از مواهب این پروژه‌ها و اقدامات بهره‌مند شده‌اند .




    مطالب مرتبط

    قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب سال ۱۳۸۷ ، قانون حمایت از احیا ، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری مصوب سال ۱۳۸۹ و قانون حمایت از بافت‌های فرهنگی و تاریخی مصوب سال ۱۳۹۸ سه قانون مرتبط با بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری هستند و چگونگی تحقق اهداف ...

    |

    تا پایان شهریور ۱۴۰۳ بالغ بر ۳۰۵ هزار واحد مسکن در بافت‌های فرسوده نوسازی شده است و خوشبختانه وزیر راه و شهرسازی تلاش و عملکرد مجموعه شرکت بازآفرینی شهری ایران درخصوص تولید مسکن که از سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری استخراج شده را مورد تایید قرار داد و بر آن صحه گذاشت .

    |

    احیا و بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری از موضوعات مهمی است که در استان دنبال می‌شود . بازآفرینی شهری به عنوان یک مصوبه مهم از مجلس هشتم دنبال شد و اکنون می‌توان از تجارب استان‌های موفق در این زمینه استفاده کرد .

    |

    در برنامه هفتم توسعه کشور تمامی حمایت‌ها، تخفیفات و مساعدت‌ها در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته برای محلات هدف بازآفرینی شهری پیش‌بینی شده است‌ ، بنابراین ادارات کل راه و شهرسازی با ترغیب بخش خصوصی و غیر دولتی ، پروژه‌های محرک توسعه در صنایع محلی و بومی ، گردشگری ، ورزشی ، ...

    |

    جهش چشمگیر میزان نوسازی مردمی مسکن نسبت به سنوات گذشته و پیشبرد پروژه‌های مختلف محرومیت‌زدایی شامل مدارس ، درمانگاه‌ها و کتابخانه‌ها در بافت‌های فرسوده و به ویژه در سکونتگاه‌های غیررسمی از جمله این اقدامات مهم محسوب می‌شود .

    |

    نظرات کاربران