در حال بارگذاری ...

برگزاری ۵ دوره آموزشی برای مهندسان با موضوع ایمنی ساختمان ها در برابر حریق

هر یک از دوره‌ها در ۵ روز و حدود ۴۰ ساعت برای مهندسان برگزار شد و دارای آزمون‌های نهایی در دو مرحله نیز بود . این دوره‌ها در سال جاری نیز با استفاده از تجربیات قبلی تقویت و برگزار خواهد شد .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی از برگزاری ۵ دوره آموزشی در موضوع ایمنی ساختمان‌ها در برابر حریق در طول سال۱۴۰۲ در همکاری با سازمان آتش نشانی خبر داد .

سعید بختیاری گفت : در سال گذشته ۵ دوره تخصصی مهندسی آتش توسط مرکز در پنج موضوع مختلف در همکاری با سازمان آتش نشانی برگزار شد .

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی ادامه‌ داد : دوره طراحی راه‌های خروج برای مهندسان معمار و مهندسان عمران ، دوره آموزشی طراحی سیستم‌های کشف و اعلام حریق برای مهندسان برق ، دوره آموزشی محاسبات و طراحی کنترل دود برای مهندسان مکانیک ، دوره آموزشی محاسبات و طراحی سیستم‌های اطفای حریق برای مهندسان مکانیک و دوره پوشش‌های محافظت کننده سازه‌های فولادی در برابر آتش در مرکز تحقیقات و سازمان آتش نشانی تهران در سال ۱۴۰۲ برگزار شد .

بختیاری برگزاری این آموزش‌ها را ضرورتی برای مهندسی ساختمان کشور عنوان کرد و افزود : هر یک از دوره‌ها در ۵ روز و حدود ۴۰ ساعت برای مهندسان برگزار شد و دارای آزمون‌های نهایی در دو مرحله نیز بود . این دوره‌ها در سال جاری نیز با استفاده از تجربیات قبلی تقویت و برگزار خواهد شد .

وی توضیح داد : با توجه به کمبودهای آموزشی در دانشگاه‌ها در اینگونه زمینه‌های تخصصی و توسعه مقررات در سال‌های اخیر ، این آموزش‌ها برای ارتقای مهندسی و صنعت ساختمان و نظام مهندسی کشور بسیار مؤثر است و به مهندسین برای درک بهتر مقررات و پیاده‌سازی آن در محاسبات ، طراحی و نظارت کمک فراوانی می‌ کند و در نهایت به افزایش سطح ایمنی ساختمان‌ها و شهروندان در برابر آتش منجر خواهد شد .

به گفته وی ، در رشته تخصصی ایمنی ساختمان‌ها در برابر آتش ، آیین‌نامه‌های تخصصی نیز در چند سال اخیر تدوین و منتشر شده‌است و بسیاری از مطالب آموزشی ، علاوه بر مبحث سوم مقررات ملی و کنترل ساختمان ، محتوای این آیین‌نامه‌های تخصصی بوده که توسط مرکز تدوین شده و به‌صورت مدرک پشتیبان مقررات و یا به‌عنوان ضوابط سازمان برنامه و بودجه منتشر شده‌است .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، وزیر راه و شهرسازی با صدور حکمی «غزال راهب» را به عنوان رئیس مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی منصوب کرد .

|

هم اکنون تعداد ۱۵۵۰ ایستگاه فعال شتابنگاری زلزله در کشور در حال پایش زمین‌لرزه‌های کشور است که جهت پایش دقیق زلزله‌ها و راه‌اندازی سامانه‌های پاسخ سریع زلزله ، این تعداد باید به ۳۰۰۰ عدد افزایش یابد .

|

برنامه‌ریزی برای ایجاد یک سامانه یکپارچه ساختمان به منظور هماهنگی هرچه بیشتر مباحث با یکدیگر و رفع تعارضات احتمالی آنها از یک سو و همچنین امکان استفاده ساده‌تر مهندسان رشته‌های مختلف از هریک از مباحث نیز با استفاده از طراحی شبکه‌های عصبی و هوش مصنوعی در برنامه‌های دفتر ...

|

استقرار دبیرخانه دائمی صدور خدمات مهندسی در دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان به سرعت ایجاد خواهد شد . با استقرار این دبیرخانه تلاش می‌کنیم تا ضمن شناسایی همه ظرفیت‌هایی که در بدنه مهندسی کشور در بخش‌های مختلف از جمله تولید مصالح ساختمانی ، ارایه خدمات مهندسی اعم از طراحی و ...

|

صدور پروانه‌های اشتغال در زمینه و صلاحیت‌های مختلف در ۱۸ عنوان صورت می گیرد و پروانه شخص حقیقی در هفت رشته ساختمانی شامل عمران ، معماری ، مکانیک ، برق ، ترافیک ، شهرسازی و نقشه برداری و در صلاحیت‌های نظارت ، طراحی ، محاسبه و اجرا صادر می‌شود .

|

نظرات کاربران