در حال بارگذاری ...
  • آماده اجرای طرح کلید به زمین در سطح استان تهران هستیم

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران ضمن تقدیر از اقدام طرح کلید به کلید شهرداری صالحیه در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ از آمادگی برای اجرای این طرح توسط شهرداری‌های استان تهران و این اداره کل طی سال جاری خبر داد .

    حسین جنتی با اعلام اینکه ساکنان بافت‌های فرسوده استان می‌توانند از تسهیلات طرح کلید به کلید یا کلید به زمین برخوردار شوند از اقدام خوب شهرداری صالحیه و شورای‌شهر این شهرستان در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ تقدیر کرد و گفت : وجود ۲۴۸ هزار بنای ناپایدار در استان تهران زنگ خطر برای تمام مسئولان و به‌ویژه شهرداران است و می‌بایست این بناهای ناپایدار که در محدوده‌های هدف واقع شده‌اند هر چه سریع‌تر نوسازی شوند .

    جنتی با بیان اینکه اقدامات خوبی از طرف مسئولان استان تهران برای نوسازی بافت‌های فرسوده انجام شده‌ است ، تأکید کرد : اکنون استان تهران جزو استان‌های پیشرو در عرصه نوسازی بافت‌های فرسوده است و امسال هم که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده‌ است بنا داریم با مشارکت خود مردم و سازندگان در قالب طرح شهید باکری یک افزایش ۵۰ درصدی را رقم بزنیم .

    مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران گفت : برای به سرانجام رسیدن این طرح ؛ طرح‌های تشویقی مثل کاهش صدور پروانه از ۸ ماه به ۲ ماه ؛ تخصیص ۵۰ درصدی به سازندگان و ارائه تسهیلات بانکی به مردم در نظر گرفته شده‌ است .

    وی همچنین از اجرای طرح کلید به کلید و کلید به زمین ، خبر داد و افزود: مردم در صورت اعلام آمادگی می‌توانند مسکن خود را با یک زمین معاوضه کنند که شامل تخفیف ۴۰ درصدی هم خواهند شد . از جمله شهرهای پیشرو در این خصوص شهر صالحیه است که زمان صدور پروانه در این شهر به یک هفته تقلیل یافته است و دومین شهر کشور در اجرای طرح کلید به کلید و اولین شهر استان در این خصوص است که امید داریم سایر شهرداران نیز به این جریان ملحق شوند .




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران از کار مستمر و منظم و تصویب بسته‌های تشویقی شهرسازانه برای ۷۵ درصد مساحت بافت فرسوده ...

    |

    هدف از تهیه این طرح‌ها در محلات تاریخی ، حفظ ، مرمت و احیای بافت‌های تاریخی و در سکونتگاه‌های غیررسمی ، توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ساکنان و بهسازی و مقاوم سازی این بافت‌ها است . در محلاتی که با ناکارآمدی کالبدی مواجه هستند ، اهدافی چون نوسازی و مقاوم سازی کالبدی و ...

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، عدم جذابیت در موضوع تولید مسکن در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری برای سرمایه‌گذاری خارجی مساله ای است که ضرورت دارد تا ...

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت : سامانه خودنویس ابزاری است به منظور کنترل ، رصد و بهبود وضعیت مسکن در کشور که به طور ...

    |

    همواره از بافت‌های فرسوده به عنوان فرصت و سرمایه‌ای برای توسعه کالبدی شهر و تولید مسکن یاد می شود اما سرمایه مهم دیگری در این بافت‌ها وجود دارد و آن سرمایه اجتماعی است . زمانی که یک شهر جدید ساخته می شود ممکن است چند نسل طول بکشد تا ساختار اجتماعی آن شکل بگیرد .

    |

    نظرات کاربران