در حال بارگذاری ...

تدوین چارچوب برنامه همکاری مشترک شرکت بازآفرینی شهری ایران با برنامه اسکان بشر ملل متحد

این برنامه به‌صورت مشترک و با راهبری شرکت بازآفرینی شهری ایران و مشارکت سایر دستگاه‌های ذیربط اعم از وزارتخانه‌ها، شهرداری‌ها و مراکز پژوهشی در سطوح ملی و محلی با همکاری دفتر برنامه اسکان بشر ملل متحد در تهران و کمیته ملی اسکان بشر ج. ا. ایران در کشور اجرا می‌شود .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مشاور مدیرعامل در امور همکاری‌های بین‌المللی شرکت بازآفرینی شهری ایران از تدوین چارچوب برنامه همکاری میان شرکت بازآفرینی شهری ایران و برنامه اسکان بشر ملل متحد (هبیتات) تحت عنوان «بازآفرینی شهری پایدار در جمهوری اسلامی ایران» خبر داد .

صادق پور با اعلام این خبر گفت : چارچوب همکاری مذکور برای بازه زمانی چهار ساله تهیه و تنظیم شده که ماحصل برگزاری جلسات کارشناسی شرکت بازآفرینی شهری ایران با کارشناسان هبیتات است .

وی با بیان اینکه برنامه همکاری تدوین شده مشتمل بر مجموعه‌ای از فعالیت‌های مشترک اعم از مستندسازی تجارب برتر ، طرح‌های پژوهشی ، برگزاری دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی ، اجرای پروژه‌های پایلوت است ، توضیح داد : این برنامه به‌ صورت مشترک و با راهبری شرکت بازآفرینی شهری ایران و مشارکت سایر دستگاه‌های ذیربط اعم از وزارتخانه‌ها، شهرداری‌ها و مراکز پژوهشی در سطوح ملی و محلی با همکاری دفتر برنامه اسکان بشر ملل متحد در تهران و کمیته ملی اسکان بشر ج. ا. ایران در کشور اجرا می‌شود .

صادق پور افزود : چارچوب همکاری یاد شده ذیل برنامه پرچمدار «جوامع محلی فراگیر و شهرهای پررونق» هبیتات تدوین شده است که نتایج مورد انتظار در چهار حوزه دانش‌افزایی و ارتقا ظرفیت ، تقویت مشارکت و همکاری‌های میان شبکه نهادهای دولتی ، محلی و مردمی و نیز راهکارهای پیشرفته و طرح‌های ابتکاری اثربخش در زمینه بازآفرینی شهری پایدار با استفاده از تجارب برتر بین‌المللی را به‌دنبال خواهد داشت .

شایان‌ذکر است در راستای شعار سال ۱۴۰۳ ، موضوع مشارکت مردمی در بازآفرینی شهری پایدار و نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری یکی از اولویت‌های شرکت بازآفرینی شهری در پیشبرد و اجرای چارچوب برنامه همکاری مشترک با هبیتات به‌شمار می‌رود .




مطالب مرتبط

جهش چشمگیر میزان نوسازی مردمی مسکن نسبت به سنوات گذشته و پیشبرد پروژه‌های مختلف محرومیت‌زدایی شامل مدارس ، درمانگاه‌ها و کتابخانه‌ها در بافت‌های فرسوده و به ویژه در سکونتگاه‌های غیررسمی از جمله این اقدامات مهم محسوب می‌شود .

|

شهرداری‌های سراسر کشور شرکای راهبردی بازآفرینی شهری هستند و ثبت پروانه‌های ساختمانی در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری می‌تواند تاثیری مضاعف بر روند نوسازی مسکن و ایجاد انگیزه داشته باشد ، بنابراین از شهرداران انتظار می‌رود با ثبت پروانه‌های ساختمانی در سامانه ستاد ملی ...

|

دستگاه‌های حاکمیتی و دولتی باید در تعریف و اجرای پروژه‌های نوسازی و مرمتی در محدوده بافت‌های تاریخی به‌صورت الگو گام بردارند .

|

بر اساس سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی ، امکانات زیربنایی و رو بنایی و پایداری مسکن در مناطق کم برخوردار شهر باید به نسبت به سایر محدوده‌های برخوردار یافته همان شهر ارتقا یابد .

|

بخش خصوصی نقش مهمی در نوسازی بافت فرسوده دارد و با توجه به ارایه بسته‌های تشویقی ۱۹ گانه در محلات هدف ، از این فرصت برای سرمایه‌گذاری استفاده کند . بخش خصوصی نقش مهمی در این موضوع دارد و باید با برون سپاری برخی کارها ، روند نوسازی این بافت را سرعت ببخشیم .

|

نظرات کاربران