۳۰ هزار واحد در ۱۳ هزار پلاک فرسوده مناطقی از تهران قابلیت نوسازی شدن دارد
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در ۱۳ هزار پلاکی که در بافت فرسوده مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران در حریم راهآهن تهران - تبریز و تهران - اهواز واقع شده است ، امکان نوسازی ۳۰ هزار واحد فراهم میشود ، از فرآیند آزادسازی اراضی پیرامون راه آهن مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران خبر داد.
محمد آیینی گفت : پنجشنبه در سفر رییس جمهور به منطقه ۱۷ و ۱۸ شهر تهران بازدید از بافت فرسوده مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران که در محدوده راه آهن واقع هستند ، انجام شد . در این مناطق ۱۳ هزار پلاک وجود دارد که عموما ریز دانه هستند و در سالیان طولانی امکان نوسازی و ساخت را نداشتند که با بازدید رییسجمهور و وزیر راه و شهرسازی این امکان در حال تحقق است تا نوسازی واحدهای فرسوده این مناطق در فرآیند اجرا قرار بگیرد .
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران توضیح داد : با آزادسازی این اراضی ۱۳ هزار پلاک واقع در بافت فرسوده مناطق ۱۷ و ۱۸ در مسیر راهآهن در مدار نوسازی قرار میگیرد که خود میتواند ۳۰ هزار واحد مسکونی را وارد مدار ساخت و ساز کند .
ظرفیت بهسازی و نوسازی با زیرزمینی شدن راهآهن در شهرها ایجاد شده ست
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه زیرزمینی شدن بخش عمدهای از راهآهن تهران - تبریز و تهران - اهواز ، فضای گستردهای را برای تامین خدمات زیربنایی و روبنایی مورد نیاز بافت فرسوده متراکم این مناطق و نوسازی واحدهای فرسوده واقع در این حریم راهآهن در محدودههای شهری ایجاد کرده است ، افزود : آزادسازی ۱۳ هزار پلاک و احداث باغ راه که در همکاری با شهرداری در حال انجام است یک اقدام بسیار مهم و بزرگ در بافت فرسوده شهر تهران خواهد بود . این موضوع در کمیسیون زیربنایی دولت تصویب شده است و با تصویب در هیات وزیران و ابلاغ آن کار سرعت خواهد گرفت .
وی تصریح کرد : سفرهای رییسجمهور به استانهای مختلف از جمله تهران و ابتکار رسیدگی به مسئلههای اصلی هر استان فرصت مناسبی را برای بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده ایجاد کرده است که تلاش داریم تا از این فرصت ایجاد شده بیشترین بهره را برای بافت فرسوده ببریم .
باغراه منطقه فرسوده ۱۷ و ۱۸ تهران مهرماه بهرهبرداری میشود
آیینی در خصوص بافتهای فرسوده مناطق ۱۷ و ۱۸ شهر تهران گفت : بزرگترین پروژه زیر بنایی بازآفرینی شهری ایران در قالب باغ راه حضرت فاطمه زهرا(س) در منطقه ۱۷ و ۱۸ توسط شهرداری تهران در حال احداث است که حدود ۹.۵ کیلومتر طول دارد . این باغ راه با عرض مناسب فضای سبز مناسبی را در این مناطق برای تامین خدمات مورد نیاز بافت فرسوده متراکم ایجاد کرده است . این ابتکار حاصل زیر زمینی کردن خط راه آهن در این مناطق توسط شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران در سالهای گذشته است . همچنین خدمات دیگری در طول این مسیر طراحی شده است . بخش عمده ای از این باغ راه انجام شده است و تا مهرماه این باغ راه به بهره برداری میرسد که این کار یک اقدام مثبت و قابل توجه برای ارتقا کیفیت زندگی شهروندان در مناطق ۱۷ و ۱۸ به شمار میرود .