در حال بارگذاری ...
  • پرداخت ۷۸ هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بافت فرسوده به متقاضیان تا پایان سال ۱۴۰۲

    تسهیلات بافت فرسوده از محل تلفیق منابع تودیعی دولت به همراه منابع داخلی بانک مسکن با معرفی نامه‌های ارسالی از سوی نهاد متولی قابل پرداخت به متقاضیان واجد شرایط است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل بانک مسکن گفت : بانک مسکن از محل تبصره ۱۸ قوانین بودجه سنواتی کشور ، مبلغ ۷۸ هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال تسهیلات در بخش بافت فرسوده به متقاضیان تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت کرده است که از این میزان ، مبلغ ۴۵ هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی بانک مسکن تأمین شده است .

    سید عباس حسینی گفت : از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ، مجموعاً تعداد ۲۰ هزار فقره تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری به میزان ۵۶ هزار و ۷۳۵ میلیون ریال به متقاضیان پرداخت شده است که بخشی از این تسهیلات اعطایی مربوط به سال ۱۴۰۲ است ؛ به طوری که در سال گذشته تعداد ۱۵۷۹ متقاضی ، تسهیلاتی بالغ بر ۵۷۵۲ میلیارد ریال برای تکمیل و یا احداث واحد مسکونی خود در بافت فرسوده و یا ناکارآمد شهری از بانک مسکن دریافت کرده اند .

    مدیرعامل بانک مسکن هدف از پرداخت این تسهیلات را کمک به تولید مسکن و افزایش عرضه ، حفظ ویژگی‌های مثبت و خاطره‌انگیز بافت‌های فرسوده و همچنین خلق فضاهای جدید متناسب با نیاز روز محلات قدیمی عنوان کرد .

    حسینی از افزایش سقف این تسهیلات در سال گذشته خبر داد و گفت : این تسهیلات در محدوده‌ها و محلات مشمول طرح و برنامه‌های بازآفرینی شهری به اشخاص حقیقی و حقوقی برای احداث واحدهای مسکونی با در نظرداشتن هزینه باقیمانده پروژه به ازای ساخت هر واحد ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است .

    تسهیلات بافت فرسوده از محل تلفیق منابع تودیعی دولت به همراه منابع داخلی بانک مسکن با معرفی نامه‌های ارسالی از سوی نهاد متولی قابل پرداخت به متقاضیان واجد شرایط است . همچنین ، این تسهیلات از محل منابع تودیعی دولت ۱۸۵ میلیون تومان و با نرخ سود صفر درصد ، منابع داخلی بدون سپرده بانک ۳۶۵ میلیون تومان و با نرخ سود ۲۳ درصد پرداخت می‌شود که در مجموع ، سقف تسهیلات اعطایی برای ساخت یک واحد مسکونی در مناطق بافت فرسوده و ناکارآمد شهری ۵۵۰ میلیون تومان تعیین می‌شود . 

    پرداخت تسهیلات متناسب با پیشرفت پروژه و حداکثر در ۴ مرحله صورت می‌پذیرد و ملاک تعیین میزان پیشرفت فیزیکی پروژه ، صرفاً گزارش ارزیابی توسط بانک و بر اساس ضوابط و مقررات جاری است .




    مطالب مرتبط

    ۱۳ هزار و ۲۲۷ هکتار از محدوده‌های مصوب بافت فرسوده کشور در استان تهران واقع شده است که این میزان حدود ۸ درصد از بافت فرسوده کشور را شامل می‌شود .

    |

    شهرداری‌های سراسر کشور شرکای راهبردی بازآفرینی شهری هستند و ثبت پروانه‌های ساختمانی در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری می‌تواند تاثیری مضاعف بر روند نوسازی مسکن و ایجاد انگیزه داشته باشد ، بنابراین از شهرداران انتظار می‌رود با ثبت پروانه‌های ساختمانی در سامانه ستاد ملی ...

    |

    حداقل مدت انتظار استفاده از مزایای طرح برای صاحبان حساب صندوق پس‌انداز مسکن جوانان که در سال ۱۴۰۳ اقدام به افتتاح حساب کنند ؛ از پنج سال به سه سال و حداکثر مدت انتظار از ۱۵ سال به ۱۰ کاهش یافته است .

    |

    در یک سال گذشته تعداد ۱۲ زلزله اطراف شهر کاشمر آمده است که بزرگترین آن در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ با بزرگای ۵ با عمق ۹ کیلومتر رخ داد که متاسفانه منجر به فوت ۴ نفر و خرابی‌های گسترده به خصوص در روستاهای غرب کاشمر شد . در آن زلزله بافت فرسوده شهر کاشمر و همچنین بسیاری مراکز آموزشی ...

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، طی حکمی از سوی عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی ، علی خورسندیان به سمت مدیرعامل بانک مسکن منصوب شد .

    |

    نظرات کاربران