در حال بارگذاری ...
  • تداوم همکاری ایران و ژاپن در پروژه بهتاب ۳

    همکاری دو کشور ایران و ژاپن در خصوص بهسازی لرزه‌ای بیمارستان‌ها در قالب بخشنامه و ضوابط برای ساخت سایر پروژه‌های بیمارستانی نیز در دستور کار قرار گرفته است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی از تداوم همکاری ایران با کشور ژاپن و مجموعه NU-Habitat در پروژه بهتاب ۳ خبر داد و گفت : در بخش طراحی ، آیین‌نامه‌ها و مقررات ملی و کنترل ساختمان ، تمامی موارد به روزرسانی شده است و در تمامی بیمارستان هایی که سازمان مجری می‌سازد ، دستاوردهای حاصل از این همکاری لحاظ خواهد شد .

    امروز ۲۶ اردیبهشت علی نبیان در حاشیه مراسم اختتامیه پروژه بهتاب ۲ در گفتگو با خبرنگاران در خصوص این پروژه و همکاری سازمان مجری با دفتر اسکان بشر ملل متحد و کشور ژاپن گفت : حدود یک سال و نیم گذشته بر اساس تفاهم وزارت راه و شهرسازی با NU-Habitat همکاری سازمان مجری با کمیته ملی اسکان بشر و با کمک مالی کشور ژاپن در موضوع بهسازی لرزه ای مجموعه ای از بیمارستان ها وارد فاز عملیاتی و اجرایی شد .

    معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه در اجرای این تفاهم ، پروژه های مختلف بیمارستانی از مرحله طراحی تا پروژه های در حال اتمام و نازک کاری بازدید میدانی و جلساتی در این خصوص برگزار شد ، توضیح داد : هم اکنون بهسازی لرزه ای دو بیمارستان ساری و بوشهر انجام شد . در کنار اجرا ، دوره های آموزشی برای انتقال تجربیات برگزار شد .

    نبیان با اشاره به اینکه در اجرای پروژه بهتاب ۲ از توان مهندسان ایرانی استفاده شد ، توضیح داد : همکاری دو کشور ایران و ژاپن در خصوص بهسازی لرزه‌ای بیمارستان‌ها در قالب بخشنامه و ضوابط برای ساخت سایر پروژه‌های بیمارستانی نیز در دستور کار قرار گرفته است .

    نبیان با تاکید بر اینکه بیمارستان ها در مواقع بحران ارایه خدمات می دهند و بنابراین بهسازی لرزه ای آنها در اولویت است ، گفت : از ۱۱ بیمارستانی که مطالعات آنها انجام شده است دو بیمارستان ساری و بوشهر بهسازی لرزه ای آنها انجام شد و برای ۹ بیمارستان دیگر نیز کار دنبال خواهد شد .

    این مقام مسئول از تداوم همکاری ایران با کشور ژاپن و مجموعه NU-Habitat در پروژه بهتاب ۳ خبر داد و گفت : در بخش طراحی ، آیین‌نامه‌ها و مقررات ملی و کنترل ساختمان ، تمامی موارد به روزرسانی شده است و در تمامی بیمارستان هایی که سازمان مجری می سازد دستاوردهای حاصل از این همکاری لحاظ خواهد شد .

     




    مطالب مرتبط

    احداث این بیمارستان از سال ۱۳۸۷ آغاز شده است و تسهیلات اخذ شده از ظرفیت ماده ۵۶ قانون الحاق این پروژه بیمارستانی با پیگیری سازمان مجری به مبلغ ۳۰۰میلیارد تومان تصویب شد .

    |

    بیمارستان ۳۴۱ تختی ساری در مراحل پایانی تکمیل قرار دارد و برنامه‌ریزی شده است تا این بیمارستان در نیمه دوم امسال تکمیل و تحویل بهره‌بردار شود . 

    |

    مصلی بزرگ امام خمینی به مساحت ۷۵ هکتار دارای سه بخش مرکزی ، جنوبی و شمالی است .

    |

    برنامه‌ریزی برای ایجاد یک سامانه یکپارچه ساختمان به منظور هماهنگی هرچه بیشتر مباحث با یکدیگر و رفع تعارضات احتمالی آنها از یک سو و همچنین امکان استفاده ساده‌تر مهندسان رشته‌های مختلف از هریک از مباحث نیز با استفاده از طراحی شبکه‌های عصبی و هوش مصنوعی در برنامه‌های دفتر ...

    |

    استقرار دبیرخانه دائمی صدور خدمات مهندسی در دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان به سرعت ایجاد خواهد شد . با استقرار این دبیرخانه تلاش می‌کنیم تا ضمن شناسایی همه ظرفیت‌هایی که در بدنه مهندسی کشور در بخش‌های مختلف از جمله تولید مصالح ساختمانی ، ارایه خدمات مهندسی اعم از طراحی و ...

    |

    نظرات کاربران