در حال بارگذاری ...

تقسیط پنج ساله تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی بافت فرسوده

با توجه به اعتبارات تخصیصی ، امکان پرداخت ۶۵۰ میلیارد تومان وام به متقاضیان وجود داشت که ۳ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی را شامل می‌شود . خوشبختانه درصد جذب مبلغ تخصیصی تا پایان سال ۱۴۰۱ بیش از ۹۰ درصد بوده و بالاترین میزان جذب متعلق به استان تهران است .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، عضو هیات مدیره بانک مسکن از تقسیط پنج ساله تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی بافت‌های فرسوده برای ساکنان خبر داد .

سید محسن فاضلیان در جلسه شورای نوسازی مسکن شرکت بازآفرینی شهری ایران عنوان کرد : ۱۵۰ میلیون تومان از وام بافت فرسوده که با سود صفر درصد در اختیار متقاضیان نوسازی مسکن قرار می‌گرفت باید بعد از اتمام دوره ساخت به‌شکل یکجا به بانک برگردانده می‌شد و این موضوع مشکلات بسیاری را برای وام گیرندگان ایجاد کرده بود بنابراین به‌منظور رفاه حال وام گیرندگان و بر اساس مصوبه هیئت مدیره بانک مقرر شد این وام به‌ صورت پنج ساله تقسیط شود .

عضو هیئت مدیره بانک مسکن با بیان این خبر گفت : میزان اعتبارات عاملیت از سال ۹۸ تا پایان سال ۱۴۰۰ ، سهم دولت ۳۳ هزار میلیارد و سهم بانک مسکن ۴۶ هزار میلیارد بوده است و در این مدت ۷۹ هزار و ۴۰۹ قرارداد منعقد شد ، همچنین حدود ۷۱ هزار میلیارد تومان میزان پرداختی‌ها بوده و بیش از ۹۰ درصد از برنامه تحقق یافته‌ است .

فاضلیان ادامه‌ داد : در مجموع از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ حدود ۴۰۰ همت قرارداد توسط بانک مسکن منعقد شد که سهم تسهیلات شرکت بازآفرینی شهری ایران حدود یک دهم درصد از کل ظرفیت مالی بانک بوده و بخشی از آن نیز توسط دولت تأمین شده‌است .

وی با اشاره به اینکه به‌لحاظ استراتژیک هیچ‌گونه محدودیتی در تأمین منابع مالی مربوط به تسهیلات بازآفرینی وجود ندارد ، عنوان کرد : برای رفع مشکلات موجود کارگروه ویژه‌ای راه‌اندازی خواهیم کرد تا کار سرعت بگیرد .

امکان پرداخت ۶۵۰ میلیارد تومان تسهیلات نوسازی به ۳۸۰۰ واحد مسکونی وجود دارد

در این جلسه همچنین امیرحسین ثروتجو مدیرکل دفتر تجهیز منابع مالی ، فنی ، اقتصادی و املاک شرکت بازآفرینی شهری ایران ، گزارشی از روند ارائه تسهیلات نوسازی مسکن ارائه کرد و گفت : با توجه به اعتبارات تخصیصی ، امکان پرداخت ۶۵۰ میلیارد تومان وام به متقاضیان وجود داشت که ۳ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی را شامل می‌شود . خوشبختانه درصد جذب مبلغ تخصیصی تا پایان سال ۱۴۰۱ بیش از ۹۰ درصد بوده و بالاترین میزان جذب متعلق به استان تهران است .




مطالب مرتبط

طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور باید برای بافت های فرسوده هر شهرستان ، بسته‌های بومی شده تهیه و در اختیار استان‌ها قرار داد . ارائه بسته‌های بومی به نوعی باعث تشویق مردم به نوسازی بافت های فرسوده می شود .

|

اقداماتی که در بافت‌های هدف بازآفرینی انجام می‌شود باید با مشارکت تمامی دستگاه‌ها تحت عنوان "اقدام مشترک" انجام شود . برای بهبود شرایط در هفتکل ، مسجدسلیمان ، محلات اسلام آباد و طوف شیرین لازم است که همه نهادهایی که باید در ستاد بازآفرینی ایفای نقش کنند ، پای کار بیایند .

|

در میدان عمل ، خط مقدم جبهه برای رفع مشکلات کالبدی ، رفع معضلات اجتماعی و اقتصادی شهرها ، توانمندسازی ساکنان محلات هدف وکنترل ساخت و سازهای غیر مجاز شهرداری‌ها هستند و سازمان‌های دیگر نباید شهرداری‌ها را در این مسیر تنها بگذارند . در نظر داریم با کمک و یاری شهرداری‌ها و ...

|

از ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها انتظار داریم هر چه سریع‌تر سیاست‌های خود برای تحقق بندهای مرتبط با بازآفرینی شهری مندرج در برنامه هفتم پیشرفت کشور را اجرایی کنند و از این پس در گزارش‌های خود میزان تحقق این برنامه‌ها را اعلام کنند .

|

در شرکت بازآفرینی شهری ایران ، این برنامه را اساس کار خود قرار داده‌ایم که برای اجرایی کردن اسناد بالادستی یک بسته هم پیوند محسوب شده و نوسازی متوازن بافت‌های فرسوده را در پی دارد .

|

نظرات کاربران