در حال بارگذاری ...

بررسی نقش گروه‌های جهادی و مردم نهاد در احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده استان زنجان

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، جلسه بررسی نقش گروه‌های جهادی و مردم نهاد در احیا ، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری و عملیاتی شدن حلقه‌های میانی در آگاهی بخشی و تشریح بسته‌های تشویقی به ساکنان محلات هدف بازآفرینی شهری پایدار استان در محل اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان برگزار شد .

در این جلسه اقبال جهانبخشی مسئول بسیج سازندگی سپاه استان ، مجتبی برزگر مسئول بسیج مهندسین معماری و شهرسازی استان و تعدادی از اعضای گروه های جهادی شهرستانهای استان حضور داشته و نقطه نظارت و پیشنهادات خود را مطرح کردند .

در این جلسه اقبال جهانبخشی ، با بیان اینکه نوسازی محلات بافت فرسوده اقدام بسیار خیری است ، گفت : باید به اقناع سازی مردم در این محلات کمک کنیم تا واحدهای مسکونی فرسوده نوسازی شوند تا در شرایط بحران شاهد اتفاقات ناگوار نباشم .

وی با بیان اینکه گروه های جهادی با روحیه بسیجی وارد عرصه خواهند شد ، اظهار کرد : گروه های جهادی با روحیه ای که دارند در اقناع سازی  و ترغیب ساکنین محلات بافت فرسوده برای نوسازی واحدهای مسکونی نقش بسیار بسزایی دارند .

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان ، با تاکید بر اینکه بافت فرسوده همواره یک تهدید به ویژه هنگام بروز بلایای طبیعی تلقی می‌شود، خاطرنشان کرد : به همین خاطر مسکن نو از اهمیت زیادی برخوردار بوده و ما نیز در این زمینه تکلیف داریم .

جهانبخشی با بیان اینکه محله های هدف بازآفرینی برای هر شهرستان توسط اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان مشخص شده و در اختیار گروه های جهادی قرار داده شود ، گفت : محلات هدف اولویت بندی شده و حوزه های مقاومت ، مساجد ، پایگاه ها و قرار گاه محله برای این عرصه ورود کنند .

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت ائمه جمعه و امام جماعت محلات هدف بازآفرینی تاکید کرد و بیان داشت : جلسات شهرستانی به ریاست فرماندار در قالب کارگروه بسیج سازندگی در شهرستانها فعال شود .

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان،نسبت به برگزاری جلسات با ریش سفیدان محلات هدف بازآفرینی تاکید کرد و یاد آورشد: ادارات مرتبط با بازآفرینی شهری باید در این محلات به صورت خیلی جدی ورود کنند .




مطالب مرتبط

هدف از تهیه این طرح‌ها در محلات تاریخی ، حفظ ، مرمت و احیای بافت‌های تاریخی و در سکونتگاه‌های غیررسمی ، توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ساکنان و بهسازی و مقاوم سازی این بافت‌ها است . در محلاتی که با ناکارآمدی کالبدی مواجه هستند ، اهدافی چون نوسازی و مقاوم سازی کالبدی و ...

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، عدم جذابیت در موضوع تولید مسکن در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری برای سرمایه‌گذاری خارجی مساله ای است که ضرورت دارد تا ...

|

همواره از بافت‌های فرسوده به عنوان فرصت و سرمایه‌ای برای توسعه کالبدی شهر و تولید مسکن یاد می شود اما سرمایه مهم دیگری در این بافت‌ها وجود دارد و آن سرمایه اجتماعی است . زمانی که یک شهر جدید ساخته می شود ممکن است چند نسل طول بکشد تا ساختار اجتماعی آن شکل بگیرد .

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت : در این دوره می‌توانیم برای اولین بار تولید مسکن را با بازآفرینی شهری همسو کنیم ...

|

طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور باید برای بافت های فرسوده هر شهرستان ، بسته‌های بومی شده تهیه و در اختیار استان‌ها قرار داد . ارائه بسته‌های بومی به نوعی باعث تشویق مردم به نوسازی بافت های فرسوده می شود .

|

نظرات کاربران