در حال بارگذاری ...

بررسی مجدد استقرار ملک تعاونی در شهرک شهیدباقری

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، شورای عالی شهرسازی و معماری ایران مغایرت اساسی در خصوص احداث تعاونی مسکونی در شهرک شهیدباقری را بررسی کرد و مقرر شد تا استقرار ملک بر اساس نظر مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی بررسی مجدد شده و برای اخذ تصمیم نهایی به شورای عالی بازگردد .

خسرو دانشجو در مکاتبه با زاکانی شهرداری تهران و چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران ، مصوبه شورا را در موضوع مغایرت اساسی بند ۳ مصوبه شماره ۶۷۹ کمیسیون ماده ۵ شهر تهران با طرح تفصیلی شهر تهران ابلاغ کرد .

بر اساس این مصوبه در موضوع مغایرت اساسی بند ۳ مصوبه شماره ۶۷۹ کمیسیون ماده ۵ شهر تهران با طرح تفصیلی شهر تهران ، شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه مورخ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ بند۳ مصوبه شماره ۶۷۹ جلسه مورخ ۷ اسفند ۱۴۰۲ کمیسیون ماده ۵ شهر تهران مبنی بر موافقت با « احداث بنا به صورت هفت صد وپنجاه درصد(۷۵۰ درصد) تراکم ساختمانی با کاربری مسکونی و پنجاه درصد تراکم ساختمانی با کاربری خدمات هفت‌گانه و تجاری (۱۴۱۲ مترمربع تجاری و مابقی خدمات دیگر) با تعداد طبقات مورد درخواست در نامه شماره ۹۳۹/ت/ص مورخ ۲۶ دی ۱۴۰۲ متقاضی - واقع در شهرک شهید باقری انتهای بزرگراه شهید خرازی خیابان آزادشهر تقاطع بلوار طبیعت» را که با مصوبه مورخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ شورایعالی درخصوص«ضوابط و مقررات طرح تفصیلی یکپارچه شهر تهران» و همچنین مصوبه‌های ۲۱ مهر ۱۳۹۹ و ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ در خصوص گسل‌های تهران ، دارای مغایرت اساسی است مورد بررسی قرار داد . با توجه به صورتجلسه مورخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ کمیته فنی شماره یک و پس از شنیدن توضیحات نمایندگان شهرداری تهران و تشریح خواسته تعاونی مورد نظر و اخذ نقطه نظرات اعضاء‌ و نیز بررسی سوابق امر توسط دبیرخانه ، مقرر شد :

با توجه به استقرار ملک برروی گسل موجود و به جهت استفاده حداکثری از توان علمی ، فنی و اجرایی کشور، بدواً با همکاری مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی به عنوان مرجع قانونی ذیربط ، حداکثر مقدار بارگذاری مجاز - سازه‌ای - با رعایت جمیع عوامل موثر از جمله مقررات ملی ساختمان و بررسی حقوق موجود، مشخص شود. سپس بر آن اساس ، میزان تراکم ساختمانی و سایر ضوابط شهرسازی و معماری تعیین و نتیجه برای اخذ تصمیم نهایی در شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران مطرح شود .




مطالب مرتبط

برخی از حفره‌ها و تونل‌های زیرسطحی در شهر تهران و سایر کلانشهرها قابل شناسایی است و برخی نیز قابل شناسایی نیستند . زیرا عامل به وجود آورنده برخی از آنها ناشی از گسیختگی لوله‌ها و فرسودگی تاسیسات شهری ، مسدود کردن مسیرهای جریان آب و عوامل متعدد است .

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، جلسه تخصصی بررسی ابعاد مخاطره فرونشست و دیگر چالش‌های حوزه آب در کشور ، به دعوت دانشگاه صنعتی شریف با تاکید بر ضرورت ...

|

طرح جامع قبلی شهر یاسوج در سال ۱۳۸۵ ابلاغ شده بود و می‌بایست نهایتاً با توجه به افق آن طرح، در سال ۱۴۰۰ طرح جامع جدید ابلاغ می‌شد .

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با تغییر کاربری اراضی موسوم به صنایع کاغذسازی قائم (دستمال کاغذی حریر) ، از کاربری ...

|

مرکز در حوزه انتشارات بالغ بر یک‌هزار اثر علمی منتشر شده دارد که این آثار در قالب تالیف ، ترجمه ، گزارش تحقیقاتی و ضابطه منتشر شده است . در نظر داریم تا این مجموعه با یک ساختار کاملا طبقه بندی شده بتواند در جامعه علمی کشور کارایی را بیش از پیش کند .

|

نظرات کاربران