در حال بارگذاری ...
  • بررسی مجدد استقرار ملک تعاونی در شهرک شهیدباقری

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، شورای عالی شهرسازی و معماری ایران مغایرت اساسی در خصوص احداث تعاونی مسکونی در شهرک شهیدباقری را بررسی کرد و مقرر شد تا استقرار ملک بر اساس نظر مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی بررسی مجدد شده و برای اخذ تصمیم نهایی به شورای عالی بازگردد .

    خسرو دانشجو در مکاتبه با زاکانی شهرداری تهران و چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران ، مصوبه شورا را در موضوع مغایرت اساسی بند ۳ مصوبه شماره ۶۷۹ کمیسیون ماده ۵ شهر تهران با طرح تفصیلی شهر تهران ابلاغ کرد .

    بر اساس این مصوبه در موضوع مغایرت اساسی بند ۳ مصوبه شماره ۶۷۹ کمیسیون ماده ۵ شهر تهران با طرح تفصیلی شهر تهران ، شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه مورخ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ بند۳ مصوبه شماره ۶۷۹ جلسه مورخ ۷ اسفند ۱۴۰۲ کمیسیون ماده ۵ شهر تهران مبنی بر موافقت با « احداث بنا به صورت هفت صد وپنجاه درصد(۷۵۰ درصد) تراکم ساختمانی با کاربری مسکونی و پنجاه درصد تراکم ساختمانی با کاربری خدمات هفت‌گانه و تجاری (۱۴۱۲ مترمربع تجاری و مابقی خدمات دیگر) با تعداد طبقات مورد درخواست در نامه شماره ۹۳۹/ت/ص مورخ ۲۶ دی ۱۴۰۲ متقاضی - واقع در شهرک شهید باقری انتهای بزرگراه شهید خرازی خیابان آزادشهر تقاطع بلوار طبیعت» را که با مصوبه مورخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ شورایعالی درخصوص«ضوابط و مقررات طرح تفصیلی یکپارچه شهر تهران» و همچنین مصوبه‌های ۲۱ مهر ۱۳۹۹ و ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ در خصوص گسل‌های تهران ، دارای مغایرت اساسی است مورد بررسی قرار داد . با توجه به صورتجلسه مورخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ کمیته فنی شماره یک و پس از شنیدن توضیحات نمایندگان شهرداری تهران و تشریح خواسته تعاونی مورد نظر و اخذ نقطه نظرات اعضاء‌ و نیز بررسی سوابق امر توسط دبیرخانه ، مقرر شد :

    با توجه به استقرار ملک برروی گسل موجود و به جهت استفاده حداکثری از توان علمی ، فنی و اجرایی کشور، بدواً با همکاری مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی به عنوان مرجع قانونی ذیربط ، حداکثر مقدار بارگذاری مجاز - سازه‌ای - با رعایت جمیع عوامل موثر از جمله مقررات ملی ساختمان و بررسی حقوق موجود، مشخص شود. سپس بر آن اساس ، میزان تراکم ساختمانی و سایر ضوابط شهرسازی و معماری تعیین و نتیجه برای اخذ تصمیم نهایی در شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران مطرح شود .




    مطالب مرتبط

    بر اساس آمارهای رسمی از حدود ۳۱ هزار واحد مسکونی در شهر کاشمر نزدیک به ۲۰ هزار واحد مسکونی یعنی حدود ۷۰ درصد واحدها فاقد اسکلت و همچنین از حدود ۱۲ هزار نفر جمعیت و ۴ هزار واحد مسکونی شهر خلیل‌آباد نزدیک به این گسل نیز حدود ۲ هزار واحد مسکونی و بیش از ۷۰ درصد فاقد اسکلت است . این ...

    |

    دغدغه مهم ما کیفیت مصالح ساختمانی بوده و از سال‌های گذشته مرکز تحقیقات ارائه گواهی‌نامه فنی به محصولات ساختمانی را در برنامه خود قرار داده است .

    |

    ارزیابی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه موضوع مهمی است که بر اساس جزء ۵ بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران ، انجام آن بر عهده مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی در همکاری با دیگر سازمان‌ها قرار گرفته است . در مورد ارزیابی ساختمان‌های بلندمرتبه و مهم در تهران از سال گذشته در قالب ...

    |

    تبیین مقوله صنعتی‌سازی ، وضعیت دانش فنی و فناوری‌های نوین ساختمانی و ابنیه فنی در کشور ، مطلوب و قابل‌قبول است . حلقه گمشده در این بخش ، توجه ناکافی به موضوعاتی از جمله مدیریت ساخت ، مدیریت پروژه، مدیریت اطلاعات ساختمان و موارد نظایر آن است و راه برون‌رفت در این موضوع ، ...

    |

    تاکنون مطالعات مکان‌یابی ۴۰ شهرک به شورای‌عالی ارسال شده و طرح جامع ۱۱ شهرک مسکونی دولتی به مساحت ۳ هزار و ۵۹۶ هکتار و در ۴ استان به تصویب شورای‌عالی شهرسازی رسیده است و پروانه تاسیس آنها به نام دولت جمهوری اسلامی با نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن صادر شده است .

    |

    نظرات کاربران