در حال بارگذاری ...
  • اتمام ارزیابی ۳۴۰۰ ساختمان مهم و بلند مرتبه پایتخت تا تابستان سال جاری

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رییس مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی از برنامه آن مرکز برای اتمام ارزیابی ۳ هزار و ۴۰۰ ساختمان‌های مهم و بلند مرتبه پایتخت تا تابستان امسال خبر داد .

    محمدمهدی حیدری روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن پایتخت را تشریح کرد و گفت : ارزیابی ساختمان‌های مهم و بلند مرتبه موضوع مهمی است که بر اساس جزء ۵ بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران انجام آن بر عهده مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی در همکاری با دیگر سازمان‌ها و نهادها قرار گرفته است .

    رییس مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی ادامه داد : در مورد ارزیابی ساختمان‌های بلندمرتبه و مهم در تهران از سال گذشته در قالب تفاهمی که با شهرداری تهران و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران داشتیم کار آغاز شد . در سال گذشته در مرحله نخست ، یکهزار و ۵۰۰ ساختمان ارزیابی و نتایج ارزیابی در قالب چهار گروه ناایمنی سازه شامل ایمنی جزئی (نیاز به بررسی کفایت مدارک طراحی و ساخت) ، ناایمن خطر کم (نیاز به بررسی محتوایی مدارک طراحی و ساخت) , نا ایمن با خطر زیاد (نیاز به ارزیابی کمی ایمنی و در صورت نیاز بهسازی) ، نا ایمن خطر خیلی زیاد (ضرورت تخریب و نوسازی) به سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران ارایه شد .  

    حیدری ادامه داد : امسال نیز بررسی و ارزیابی ۳ هزار و ۴۰۰ ساختمان که احتمال خطر برای آنها می‌رود تا اواخر تابستان انجام خواهد شد . از تعداد ۳ هزار و ۴۰۰ ساختمان پایتخت که احتمال خطر برای آنها از نظر ایمنی وجود دارد تاکنون ارزیابی یکهزار و ۲۰۰ ساختمان به اتمام رسیده و نتایج بررسی ها به سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران ارایه شده است . بررسی باقیمانده ساختمان ها نیز در حال انجام و برنامه‌ریزی است .

    وی یادآور شد : ساختمان‌های پرخطر شناسایی شده در ۴ گروه تقسیم‌بندی می‌شوند که تقسیم‌بندی آنها از مقاوم‌سازی تا تخریب پیگیری خواهد شد . ساختمان‌هایی که نیاز به مقاوم‌سازی دارند به مراجع ذی‌صلاح معرفی می‌شوند تا روند مقاوم‌سازی برای آنها در توافق با مالک انجام شود و ساختمان‌هایی که از طریق مقاوم‌سازی و سایر روش‌ها امکان مقاوم‌سازی نداشتند و باید تخریب می‌شدند موضوع از طریق معرفی ساختمان‌ها به مراجع ذی‌صلاح پیگیری و دنبال خواهد شد .




    مطالب مرتبط

    بر اساس آمارهای رسمی از حدود ۳۱ هزار واحد مسکونی در شهر کاشمر نزدیک به ۲۰ هزار واحد مسکونی یعنی حدود ۷۰ درصد واحدها فاقد اسکلت و همچنین از حدود ۱۲ هزار نفر جمعیت و ۴ هزار واحد مسکونی شهر خلیل‌آباد نزدیک به این گسل نیز حدود ۲ هزار واحد مسکونی و بیش از ۷۰ درصد فاقد اسکلت است . این ...

    |

    دغدغه مهم ما کیفیت مصالح ساختمانی بوده و از سال‌های گذشته مرکز تحقیقات ارائه گواهی‌نامه فنی به محصولات ساختمانی را در برنامه خود قرار داده است .

    |

    ارزیابی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه موضوع مهمی است که بر اساس جزء ۵ بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران ، انجام آن بر عهده مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی در همکاری با دیگر سازمان‌ها قرار گرفته است . در مورد ارزیابی ساختمان‌های بلندمرتبه و مهم در تهران از سال گذشته در قالب ...

    |

    تبیین مقوله صنعتی‌سازی ، وضعیت دانش فنی و فناوری‌های نوین ساختمانی و ابنیه فنی در کشور ، مطلوب و قابل‌قبول است . حلقه گمشده در این بخش ، توجه ناکافی به موضوعاتی از جمله مدیریت ساخت ، مدیریت پروژه، مدیریت اطلاعات ساختمان و موارد نظایر آن است و راه برون‌رفت در این موضوع ، ...

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، شورای عالی شهرسازی و معماری ایران مغایرت اساسی در خصوص احداث تعاونی مسکونی در شهرک شهیدباقری را بررسی کرد و مقرر شد تا ...

    |

    نظرات کاربران