در حال بارگذاری ...
  • بررسی راهکارهای اجرای طرح کلید به کلید در بافت فرسوده بیرجند

    بررسی پیشنهادات شهرداری بیرجند در ظرفیت سنجی و جمعیت پذیری سایر فضاهای موجود شهری جهت اسکان اضطراری از جمله پارک جنگلی شهر بیرجند از دیگر موضوعات بررسی شده در این جلسه بود که مقرر شد موضوع ظرفیت سنجی و جمعیت پذیری توسط هلال احمر استان انجام شود .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، در اولین جلسه کارگروه کالبدی – زیربنایی استان خراسان جنوبی مشکلات ایجاد سایت اسکان اضطراری و راهکارهای اجرای طرح کلید به کلید در بافت فرسوده شهر بیرجند بررسی شد .

    در جلسه کارگروه کالبدی-زیربنایی ذیل شورای پدافند غیرعامل استان که به ریاست میرمحمد مودی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی و با حضور معاونین اداره کل و اعضای کارگروه کالبدی و زیربنایی استان برگزار شد مصوبات جلسه قبل کارگروه مورد بررسی قرار گرفت .

    مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی پس از برگزاری این جلسه گفت : یکی از مهمترین موضوعات بررسی شده در این جلسه بررسی مشکلات ایجاد سایت اسکان اضطراری در شهر بیرجند بود که با توجه به اعلام شهرداری بیرجند مبنی بر تامین زمین مورد نیاز مقرر شد جلسه ای با محوریت معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری جهت تعیین تکلیف این موضوع برگزار  شود و روند اجرایی این موضوع سرعت یابد .

    مودی افزود : بررسی پیشنهادات شهرداری بیرجند در ظرفیت سنجی و جمعیت پذیری سایر فضاهای موجود شهری جهت اسکان اضطراری از جمله پارک جنگلی شهر بیرجند از دیگر موضوعات بررسی شده در این جلسه بود که مقرر شد موضوع ظرفیت سنجی و جمعیت پذیری توسط هلال احمر استان انجام شود .

    وی با تاکید بر اهمیت و ضرورت نوسازی بافت های فرسوده شهری ادامه داد : راهکارهای اجرایی شدن نوسازی بافت های فرسوده شهری و نحوه استفاده از بسته های تشویقی نوسازی بافت های فرسوده ازجمله طرح کلید به کلید نیز در این جلسه مطرح و مقرر شد موضوع آزادسازی معابر بافت های فرسوده شهری با اولویت بافت فرزان شهر بیرجند با پیگیری و کار کارشناسی توسط شهرداری بیرجند و اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی انجام شود .

    مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی افزود : همچنین پیگیری تامین اعتبار لازم جهت انجام مطالعات ریز پهنه بندی زلزله در شهر بیرجند و گزارش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ساماندهی بافتهای نا کارآمد و در معرض خطر شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۵ هزار نفر جمعیت استان نیز مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت .




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برنامه سالانه ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی ، اظهار کرد : تجربه نشان داده است که ...

    |

    در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ ، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر برای اخذ تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده به بانک معرفی شده‌اند .

    |

    حمایت‌های مالی شامل وام نهضت ملی (ساخت) ، وام نوسازی مسکن (ساخت) و وام اجاره است که برای دریافت این حمایت‌های مالی کافی است متقاضیان به سایت facility.udrc.ir مراجعه کنند .

    |

    احیا و بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری از موضوعات مهمی است که در استان دنبال می‌شود . بازآفرینی شهری به عنوان یک مصوبه مهم از مجلس هشتم دنبال شد و اکنون می‌توان از تجارب استان‌های موفق در این زمینه استفاده کرد .

    |

    بر اساس شاخص‌های تعیین شده از سوی شورای معماری و شهرسازی کشور ، شهرداری‌ها محدوده‌هایی را به کمیسیون ماده ۵ استان معرفی می‌کنند که پس از تصویب در این کمیسیون به عنوان محدوده بافت فرسوده شهرها شناخته می‌شود .

    |

    نظرات کاربران