در حال بارگذاری ...

احیای باغ مزار قبرستان نو قم با واگذاری اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان

طرح ساماندهی و احیای باغ مزار قبرستان نو واقع در بلوار امیرکبیر (جاده اراک) از سال گذشته در دستور کار شهرداری و سازمان بهسازی شهری قم قرار گرفت که برای تملک مغازه‌ها و واحدهای تجاری محدوده این قبرستان ، از ظرفیت اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان بهره گیری شد .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ،‌ رییس اداره معماری بافت های واجد ارزش و طرح های بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان قم از همکاری این اداره کل با شهرداری قم برای احیای باغ مزار قبرستان نو خبر داد .

علی طاهری نیا اظهار کرد : اداره کل راه و شهرسازی استان قم به نمایندگی از شرکت بازآفرینی شهری ایران و به عنوان دبیر ستاد بازآفرینی شهری و با همکاری مدیریت شهری متولی سیاست گذاری و نوسازی و بهسازی بافت‌های ناکارآمد شهری است و پروژه‌های اجرا شده توسط راه و شهرسازی استان با کاربری‌های بهداشتی درمانی ، آموزشی ، ورزشی ، انتظامی ، خانه محله و بهسازی معابر نقش محرک توسعه در محلات و ایجاد انگیزه برای ساکنین بومی داشته است .

وی افزود : بر اساس مصوبات ستاد استانی بازآفرینی شهری در تملک املاک باقیمانده برخی از پروژه‌های شهری مانند فاز ۵ عمار یاسر ، ساماندهی محله چهل اختران ، محله دروازه ری ، قبرستان نو و مغازه‌های تجاری داخل گیت امنیتی حرم مطهر حضرت معصومه (س) از محل اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان به عنوان معوض استفاده شده است .

طاهری نیا گفت : اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تحت تملک دولت و شرکت بازآفرینی شهری ایران در محدوده میدان شهدای فردو - بلوار امام علی (ع) پردیسان قرار دارد و به عنوان اراضی پشتیبان بافت فرسوده شهر قم شناخته می‌شود .

وی اظهار کرد : طرح ساماندهی و احیای باغ مزار قبرستان نو واقع در بلوار امیرکبیر (جاده اراک) از سال گذشته در دستور کار شهرداری و سازمان بهسازی شهری قم قرار گرفت که برای تملک مغازه‌ها و واحدهای تجاری محدوده این قبرستان ، از ظرفیت اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان بهره گیری شد .

به گفته رییس اداره معماری بافت‌های واجد ارزش و طرح‌های بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان قم تمامی ۱۳۲ باب مغازه توسط شهرداری تملک و تخریب شده است . ایجاد حدود ۵ هکتار فضای باز شهری در مقابل حرم مطهر حضرت معصومه (س) و نیز احیاء و نوسازی محله قم نو از جمله اهداف اجرای این پروژه بوده است .




مطالب مرتبط

جهش چشمگیر میزان نوسازی مردمی مسکن نسبت به سنوات گذشته و پیشبرد پروژه‌های مختلف محرومیت‌زدایی شامل مدارس ، درمانگاه‌ها و کتابخانه‌ها در بافت‌های فرسوده و به ویژه در سکونتگاه‌های غیررسمی از جمله این اقدامات مهم محسوب می‌شود .

|

وزیر راه و شهرسازی همواره بر همکاری با شهرداری‌ها تاکید دارد و از شهرداری‌ها به عنوان شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی یاد می‌کند . در دولت سیزدهم همکاری و ارتباط تنگاتنگی بین شرکت بازآفرینی شهری ایران و شهرداری‌های سراسر کشور به وجود آمد و در این دوره شهرداری‌ها با ...

|

شرکت بازآفرینی شهری ایران با اتکا به تجارب دهه‌های گذشته و در یک تعامل سازنده با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نسبت به تدوین این سند اقدام کرد که مراتب آن پس از طی جلسات کارشناسی با دفاتر تخصصی معاونت معماری و شهرسازی وزارت متبوع در قالب «مجموعه راهکارهای تشویقی ...

|

اجرای مصوبه تامین مالی مرمت و مقاوم سازی واحدهای مسکونی در بافت‌های تاریخی نیازمند ضوابط شهرسازانه‌ای بود تا کار را تسهیل کند و مصوبه راهکارهای تشویقی با هدف تقویت سکونت در بافت‌های تاریخی - فرهنگی کشور که در پنجمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در سال جاری به ...

|

در دولت سیزدهم در حوزه محرومیت‌زدایی و تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی بیش از ۳ هزار کیلومتر معابر خاکی محلات کمتر برخوردار سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده در ۵۳۰ شهر با تأمین قیر رایگان آسفالت شد .

|

نظرات کاربران