در حال بارگذاری ...
  • قانون الزام ثبت رسمی اموال غیر منقول ، سدی بر سوداگری

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، ابوالفضل نوروزی مشاور وزیر راه و شهرسازی و مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن در نشست خبری عملکرد دولت سیزدهم در حوزه بازار مسکن که در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد ، اظهار کرد : در این دولت قوانین مهمی از جمله قانون تنظیم و ساماندهی بازار زمین ، مسکن و اجاره بها و قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیر منقول تدوین و تصویب شد که بسیاری از مشکلات بازار مسکن در کشور را برطرف می‌کند .

    وی افزود : قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیر منقول ۱۰ سال بود توسط کارشناسان در حوزه‌های مرتبط پیگیری می‌شد و یک بار نیز مقام معظم رهبری در این باره اظهار نظر کردند که دو سال بین مجلس و شورای نگهبان در رفت آمد بود ، سپس در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد و سر انجام ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ ابلاغ شد .

     

     

     

     

     
     
     
     
    خبرنگار : سید علی سید صدر
     
    تصویربردار : یوسف سعیدی
     
     
     




    مطالب مرتبط

    بسیاری از معاملات مشارکت در ساخت و پیش‌فروش که مربوط به ساختمان‌های در حال ساخت است ، به دلیل نبود زیرساخت‌های قانونی به صورت غیر رسمی (عادی) انجام می‌شد که مسائل و مشکلات متعددی از جمله پیش‌فروش یک واحد به چند نفر و افزایش دعاوی قضایی مانند دعوای الزام به اخذ سند رسمی ، ...

    |

    با توجه به ارسال پیامک با سرشماره اختصاصی این وزارتخانه (v.Maskan) ، مالکان این املاک ، می‌توانند با اطمینان وارد آدرس سامانه املاک و اسکان کشور مندرج در متن پیامک شوند و نسبت به خوداظهاری اقدام کنند .

    |

    تاکنون ۱۵۰ هزار خانه خالی شناسایی و به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شده است ، پیش‌تر نیز ۱۸۲ هزار خانه خالی شناسایی و به سازمان امور مالیاتی معرفی شد که با ارسال پیامک به مالکان آنها تمامی واحدهای که خالی شناسایی شده‌اند به بازار مسکن ارائه شد .

    |

    وزارت راه و شهرسازی ۴۵۰ میلیون رکورد اطلاعاتی را در این سامانه مورد پالایش قرار داده که تاکنون اقامتگاه بیش از ۷۵ میلیون نفر مشخص شده‌است و قریب به ۱۳ میلیون نفر که عمدتاً سرپرستان خانواده‌ها بودند به این سامانه مراجعه کردند ، این در حالی است که با مراجعه مردم جهت استفاده ...

    |

    لازمه دستیابی به اهداف ترسیم شده برنامه احصای دقیق وضعیت موجود ، جمع‌بندی تجارب گذشته ، علل توفیق یا عدم توفیق در دستیابی به اهداف، توجه به وضعیت کلان اقتصادی کشور و منابع موردنیاز و نوآوری و فعال کردن ظرفیت‌های مغفول برای تحقق اهداف برنامه است .

    |

    نظرات کاربران