در حال بارگذاری ...
  • بافت ۲۴ درصد مساحت شهرهای خوزستان ناکارآمد است

    در زمینه حمایت و ساماندهی معابر بافت‌های ناکارآمد شهرهای خوزستان و ارتقای میزان معابر شهری و ساماندهی شریان‌های موجود در خیابان‌های بافت‌های ناکارآمد ، با هدف به پایان رساندن معابر خاکی و مضمحل ، ۱۳ هزار تن قیر بین شهرداری‌های خوزستان توزیع شده است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان گفت : ۱۷ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در خوزستان وجود دارد که ۲۴ درصد مساحت شهرهای خوزستان را تشکیل داده است .

    محمد جامع اظهار کرد : مطالعات سطح یک بافت‌های ناکارآمد شهری در خوزستان یک در حال به‌روزرسانی است ، اما در حال حاضر حدود ۱۷ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در خوزستان وجود دارد که ۲۴ درصد مساحت شهرهای خوزستان را تشکیل داده است . ۴ درصد از این مساحت مربوط به بافت تاریخی ، ۱۰ درصد بافت‌های فرسوده یا میانی و ۱۰ درصد سکونت‌گاه غیررسمی است .

    معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان خاطرنشان کرد : با توجه به سیاست‌های قانون جهش تولید مسکن و مجموعه ساخت‌وسازهای بخش نهضت ملی مسکن از شروع برنامه تاکنون ، نوسازی ۱۹ هزار و ۷۸۳ واحد در بافت ناکارآمد خوزستان آغاز شده است و با نوسازی این تعداد واحد ، خوزستان با کسب رتبه سوم در کشور در این حوزه را کسب کند .

    جامع عنوان کرد : در زمینه حمایت و ساماندهی معابر بافت‌های ناکارآمد شهرهای خوزستان و ارتقای میزان معابر شهری و ساماندهی شریان‌های موجود در خیابان‌های بافت‌های ناکارآمد ، با هدف به پایان رساندن معابر خاکی و مضمحل ، ۱۳ هزار تن قیر بین شهرداری‌های خوزستان توزیع شده است .

    وی اضافه کرد : این قیر میان شهرداری‌هایی که برای دریافت سهمیه قیر رایگان از محل قانون سنواتی بودجه کشور اقدام کردند، توزیع شده است . از زمان آغاز این فرایند تا ادامه انجام این کار، بر نحوه استفاده از قیر نظارت می‌شود .




    مطالب مرتبط

    ۳۲ طرح بازآفرینی شهری در استان خوزستان در راستای خدمت رسانی به بافت های ناکارآمد شهری در شهرهای استان در سالهای گذشته تا کنون مصوب شده است .

    |

    تاکنون برای ۱۴۱ واحد مسکونی ناکارآمد شهری در شهر گناباد ، ۶۸ واحد در شهر بیدخت ، ۱۰۶ واحد در شهر روشناوند و ۹۲ واحد در شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد پروانه نوسازی صادر شده است .

    |

    دستگاه‌های اجرایی باید طی دو هفته آینده برنامه اقدام مشترک در محلات هدف باز آفرینی شهری را به فرمانداری اعلام کنند تا هماهنگی وهم افزایی لازم جهت اجرای طرح بین ادارات مسئول صورت پذیرد .

    |

    از ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها انتظار داریم هر چه سریع‌تر سیاست‌های خود برای تحقق بندهای مرتبط با بازآفرینی شهری مندرج در برنامه هفتم پیشرفت کشور را اجرایی کنند و از این پس در گزارش‌های خود میزان تحقق این برنامه‌ها را اعلام کنند .

    |

    در محدوده‌های هدف به خصوص سکونتگاه‌های غیررسمی فاصله معناداری بین محلات کمتر برخوردار یا محلات جا مانده از پیشرفت با دیگر نقاط شهر وجود دارد . در حوزه مسکن نیز تفاوت معناداری در خصوص پایداری بنا در این محلات نسبت به سایر محلات وجود دارد و بنابراین چاره‌ای جز شتاب بخشی به ...

    |

    نظرات کاربران