در حال بارگذاری ...
  • اراضی ملی در شهرستان دزفول به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال رفع تصرف شد

    گشت حفاظت اراضی این اداره کل به صورت مستمر مشغول بازدید از حوزه استحفاظی بوده و با هرگونه تصرف اراضی ملی به شدت برخورد می‌کند .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رئیس اداره راه و شهرسازی دزفول از رفع تصرف و خلع ید اراضی دولتی به متراژ حدود ۲۰۰ مترمربع این شهرستان به ارزش ۴۰ میلیارد ریال خبر داد .

    ابوذر موحد با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری و مبارزه با پدیده زمین خواری و فرهنگ سازی در این عرصه ، گفت : در طی گشت زنی‌های نیروهای یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن شهرستان دزفول ، مشاهده شد شخصی اراضی ملی به مساحت ۲۰۰ مترمربع که ارزش تقریبی آن مبلغ ۴۰ میلیارد ریال بوده است را به تصرف خود درآورده که با اقدام به موقع نیروهای یگان ، اراضی ملی از تصرف خارج و به اداره کل راه و شهرسازی بازگردانده شد .

    رئیس اداره راه و شهرسازی دزفول همچنین به نقش مهم گزارش‌های مردمی در جلوگیری از تصرفات اراضی دولتی اشاره کرد و گفت : گشت حفاظت اراضی این اداره کل به صورت مستمر مشغول بازدید از حوزه استحفاظی بوده و با هرگونه تصرف اراضی ملی به شدت برخورد می‌کند .

    وی در پایان اظهار کرد : شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین خواری با سامانه تلفن گویای ۴ رقمی ۱۶۵۶ تماس بگیرند و هرگونه دخل و تصرف و یا تعرض و دخالت در اراضی ملی و دولتی را به یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی واقع در شهرستان دزفول اعلام کنند .

     




    مطالب مرتبط

    بیشترین رفع تصرفات به ترتیب در شهرهای دماوند ، تهران و پردیس بوده است .

    |

    با تلاش و همت کارکنان یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان و پشتیبانی عوامل انتظامی در شهرستان این میزان رفع تصرف در سطح شهرستان سوسنگرد اجرا شد و اقدامات لازم به عمل آمد .

    |

    ۶۹۱ هکتار از آن از طریق انعقاد صلح‌نامه اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی با مالکان خصوصی اراضی تامین شده است . در راستای ماده ۱۰ و ماده ۲۰ آیین نامه اجرایی قانون زمین شهری ، زمین‌هایی که در داخل محدوده و حریم شهرها بودند نیز در سال گذشته از اداره کل منابع طبیعی خراسان رضوی به ...

    |

    کارشناسان حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین با دقت و اشراف کامل به نظریه‌های کارشناسان رسمی دادگستری نظارت می‌کنند و نظرات کارشناسان تحت نظر کارشناسان اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین است .

    |

    با تلاش و همت کارکنان یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان و پشتیبانی عوامل انتظامی در شهرستان این میزان رفع تصرف در سطح شهرستان سوسنگرد اجرا شد و اقدامات لازم به عمل آمد .

    |

    نظرات کاربران