در حال بارگذاری ...
  • تخصیص ۲۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان خوزستان

    از کل متقاضیان ثبت‌نامی در سامانه نهضت ملی مسکن ، تعداد حائزین شرایط حدود ۶۰ هزار نفر بوده است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از ثبت نام بیش از ۳۰۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن این استان خبر داد و گفت : ۲۱ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در استان ، آورده اولیه را واریز کردند و پروژه به آنها تخصیص داده شد .

    امیرحسین جعفرزاده با اشاره به آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در استان بیان کرد : از تعداد کل ثبت‌نامی‌ها ، بیش از ۲۱۰ هزار نفر به دلیل داشتن مالکیت شخصی ، فرم ج قرمز ، استفاده از تسهیلات بانکی در بخش مسکن ، عدم واریز آورده ، عدم مراجعه ، عدم داشتن پنج سال سابقه سکونت و … ، رد درخواست شدند همچنین تعدادی از متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در استان انصراف دادند .

    وی سهمیه ابلاغی استان خوزستان در قانون جهش تولید مسکن برای چهار سال را ۲۸۰ هزار واحد مسکونی شامل مسکن حمایتی ، مسکن روستایی ، نوسازی بافت فرسوده و مسکن خودمالکی اعلام کرد و افزود : از کل متقاضیان ثبت‌نامی در سامانه نهضت ملی مسکن ، تعداد حائزین شرایط حدود ۶۰ هزار نفر بوده است .

    جعفرزاده با بیان اینکه تجربه تلخ مسکن مهر در طرح نهضت ملی مسکن استان تکرار نخواهد شد افزود : ما بعد از ۱۶ سال هنوز درگیر مسکن مهر هستیم به طوری که ۱۴ هزار واحد از مساکن مهر استان، نیمه تمام بوده و بیش از پنج هزار واحد آنها زیر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که طبق قانون جهش باید هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند .

    معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت : ۶۰۰ دستگاه آسانسور برای مساکن مهر استان درخواست کرده بودیم که از این تعداد ۳۷۰ دستگاه تامین و آماده نصب هستند .

     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از الحاق زمینی به مساحت ۳۵ هکتار به محدوده شهر آزادی در شهرستان ...

    |

    حدود نیمی از ۸۲۰ هزار واحدی که در طرح نهضت ملی مسکن به بانک ها برای تامین تسهیلات معرفی شدند ، با وجود واریز آورده اولیه توسط متقاضیان هنوز تسهیلات بانکی را دریافت نکرده اند که ضرورت دارد تا در این بخش همراهی بانک ها تقویت شود .

    |

    در شهرستان دزفول در ایام دهه فجر ۲۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن به متقاضیان واگذار شده است که این ۲۰۰ واحد در قالب ۵۰ بلوک ۴ واحدی به متراژ متوسط ۹۹ متر احداث شده‌اند . حدود ۴۰ میلیارد تومان نیز برای آماده‌سازی این سایت از محل اعتبارات سازمان ملی زمین و مسکن هزینه شده است .

    |

    اقدامات خوبی در حوزه مسکن انجام شده و واگذاری تسهیلات توسط بانک‌ها در حال برنامه‌ریزی و اختصاص است .

    |

    تاکنون ۵۵ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن تایید نهایی شدند و با توجه به نگاه ویژه رئیس جمهور به طرح‌های ملی مسکن امید است برای تامین زمین متقاضیان شاهد مصوبات ارزشمندی باشیم .

    |

    نظرات کاربران