در حال بارگذاری ...

نصب آزمایشی شبکه پرتابل پایش مخاطرات زمین شناختی شهر تهران

ارگان‌های مختلفی از جمله سازمان زمین‌شناسی ، سازمان نقشه‌برداری کشوری ، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ، پژوهشکده سوانح طبیعی ، پژوهشگاه زلزله و مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی ، تجهیزات پرتابل مرتبط با وظایف حاکمیتی خود را به صورت آزمایشی نصب و راه اندازی کردند .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ،‌ دبیر کمیته مخاطرات زمین‌شناختی شهر تهران از نصب و راه‌اندازی آزمایشی شبکه پرتابل پایش مخاطرات زمین شناختی در پایگاه مدیریت بحران منطقه ۱۸ یافت‌آباد تهران خبر داد و گفت : این پرتابل این امکان را فراهم می‌کند تا در صورت وقوع رخدادهای محلی که امکان ثبت آن در شبکه‌های منطقه‌ای و ملی وجود ندارد ، بتوان داده‌های مورد نیاز رخدادهای محلی را تفسیر کرد .

محمد پورمحمد شاهوار رئیس شبکه ملی شتاب‌نگاری و دبیر کمیته مخاطرات زمین شناختی شهر تهران ، از نصب و راه‌اندازی آزمایشی شبکه پرتابل پایش مخاطرات زمین شناختی شامل تجهیزات ثقل سنجی ، جی پی اس ، لرزه نگاری ، شتابنگاری و ژئوالکتریک در پایگاه مدیریت بحران منطقه ۱۸ یافت آباد تهران خبر داد .

مدیر شبکه ملی شتابنگاری گفت : ارگان‌های مختلفی از جمله سازمان زمین‌شناسی ، سازمان نقشه‌برداری کشوری ، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ، پژوهشکده سوانح طبیعی ، پژوهشگاه زلزله و مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی ، تجهیزات پرتابل مرتبط با وظایف حاکمیتی خود را به صورت آزمایشی نصب و راه اندازی کردند .

پورمحمد شاهوار در بیان ویژگی های نصب و راه اندازی آزمایشی شبکه پرتابل پایش مخاطرات زمین شناختی توضیح داد : این عملیات جهت افزایش آمادگی و هم افزایی اطلاعات در یک محیط خاص جهت پایش و تفسیر داده‌های مرتبط با مخاطرات زمین‌شناختی صورت گرفت تا در صورت وقوع رخدادهای محلی که امکان ثبت آن در شبکه‌های منطقه‌ای و ملی وجود ندارد، داده‌های مورد نیاز جهت تفسیر رخدادهای محلی فراهم شود .

وی یادآور شد : کمیته تخصصی مخاطرات شهر تهران ذیل کارگروه تخصصی مسکن و شهرسازی جهت پاسخ موثر و افزایش تاب آوری شهر تهران تشکیل شده است .




مطالب مرتبط

در یک سال گذشته تعداد ۱۲ زلزله اطراف شهر کاشمر آمده است که بزرگترین آن در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ با بزرگای ۵ با عمق ۹ کیلومتر رخ داد که متاسفانه منجر به فوت ۴ نفر و خرابی‌های گسترده به خصوص در روستاهای غرب کاشمر شد . در آن زلزله بافت فرسوده شهر کاشمر و همچنین بسیاری مراکز آموزشی ...

|

با توجه به تداوم زمین‌لرزه‌ها و عمق کم‌ لرزش‌های منطقه که منجر به وقوع شتاب بالا در منطقه می‌شود ، همچنان احتمال وقوع خسارت در صورت وقوع زلزله بزرگ متوسط تا بزرگ وجود دارد . بنابراین بهسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌های موجود در محدوده این منطقه می‌تواند در اولویت اقدامات ...

|

نظرات کاربران