در حال بارگذاری ...

آمادگی مرکز تحقیقات برای همکاری‌های مشترک با مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ،‌ سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در نشست هم‌اندیشی با مرکز پژوهش‌های مجلس، ضمن اشاره به ظرفیت‌های علمی و آزمایشگاهی منحصر به‌ فرد این مرکز ، از آمادگی کامل برای همکاری‌های مشترک در جهت انجام بهینه مأموریت‌های ذی‌قیمت علمی و پژوهشی دولت و مجلس در حوزه‌های راه، مسکن و شهرسازی خبر داد .

نشست هم‌اندیشی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با حضور رؤسا ، معاونان و تعدادی از مدیران بخش‌های مختلف تحقیقاتی و پژوهشی هر دو مرکز در محل سالن جلسات شهید سپهبد سلیمانی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ، برگزار شد .

این نشست به دعوت رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و با حضور سرپرست ، معاونین و تعدادی از مدیران بخش‌های مختلف تحقیقاتی و اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی همچنین رئیس ، معاونین و تعدادی از مدیران حوزه‌های مختلف پژوهشی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در راستای ارتقا سطح همکاری‌های علمی و پژوهشی فی‌مابین و در جهت انجام هرچه بهتر مأموریت‌های مهم حوزه‌های  تقنینی و اجرایی کشور ، در حوزه‌های متنوع مسکن ، ساختمان ، معماری و شهرسازی ، راه و حمل و نقل ، برگزار شد .

در ابتدای این جلسه ، غزال راهب سرپرست مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست مصادف با روز قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، از رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و همکاران وی به واسطه میزبانی و برگزاری این جلسه هم‌اندیشی مهم و مؤثر ، قدردانی کرد .

وی به گزارشی اجمالی از ماموریت‌ها ، ساختار و فعالیت‌های علمی و پژوهشی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی همچنین فعالیت‌ها و دستاوردهای این مرکز در حوزه‌های ساختمان ، مسکن ، معماری و شهرسازی ، راه و حمل‌ونقل در کسوت اتاق فکر و بازوی تحقیقاتی و پژوهشی وزارت راه و شهرسازی پرداخت . 

غزال راهب با اشاره به همکاری‌های مهم و موثر مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی با جامعه مهندسی و دانشگاهی همچنین سازمان برنامه و بودجه کشور در بخش‌های تدوین مقررات ملی ساختمان ، تدوین آیین‌نامه‌ها ، ضوابط ، دستورالعمل‌ها و نشریات تخصصی و کاربردی همچنین انجام آموزش‌های مهندسی و ترویج یافته‌های پژوهشی ، خواستار تعامل مضاعف با مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی به عنوان مهم‌ترین دستگاه علمی و پژوهشی حوزه تقنینی کشور شد .

وی با اشاره به ظرفیت‌های علمی و آزمایشگاهی منحصربفرد موجود در مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی ، آمادگی کامل این مرکز را برای همکاری‌های مشترک در جهت انجام بهینه مأموریت‌های ذی‌قیمت علمی و پژوهشی دولت و مجلس در حوزه‌های راه، مسکن و شهرسازی ، اعلام کرد .

در ادامه معاونان و مدیران مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ، به توضیحات اجمالی از نحوه‌ی همکاری‌های مشترک در حوزه تخصصی موردنظر همچنین ارائه پیشنهادهای کاربردی در جهت ارتقای سطح همکاری‌های فی مابین ، پرداختند .

در پایان این نشست ، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی را به عنوان یکی از قدیمی‌ترین مراکز علمی ، پژوهشی و تحقیقاتی کشور در حوزه راه ، ساختمان و شهرسازی دانست .

بابک نگاهداری ابراز امیدواری کرد تا با همکاری و تعامل مضاعف همچنین در اختیار گذاشتن داده‌های علمی طرفین ، بستر لازم برای هم‌افزایی در جهت ارتقا ضریب نفوذ دستاوردهای پژوهشی در قالب‌های مختلف و متنوع تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه‌های تخصصی موردنظر ، بیش از پیش فراهم شود .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، جلسه تخصصی بررسی ابعاد مخاطره فرونشست و دیگر چالش‌های حوزه آب در کشور ، به دعوت دانشگاه صنعتی شریف با تاکید بر ضرورت ...

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رییس مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی از آمادگی کامل مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی برای تعامل با جامعه مهندسی ، ...

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، وزیر راه و شهرسازی با صدور حکمی «غزال راهب» را به عنوان رئیس مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی منصوب کرد .

|

مرکز در حوزه انتشارات بالغ بر یک‌هزار اثر علمی منتشر شده دارد که این آثار در قالب تالیف ، ترجمه ، گزارش تحقیقاتی و ضابطه منتشر شده است . در نظر داریم تا این مجموعه با یک ساختار کاملا طبقه بندی شده بتواند در جامعه علمی کشور کارایی را بیش از پیش کند .

|

هم اکنون تعداد ۱۵۵۰ ایستگاه فعال شتابنگاری زلزله در کشور در حال پایش زمین‌لرزه‌های کشور است که جهت پایش دقیق زلزله‌ها و راه‌اندازی سامانه‌های پاسخ سریع زلزله ، این تعداد باید به ۳۰۰۰ عدد افزایش یابد .

|

نظرات کاربران