۶۵۰ هکتار از اراضی بافت فرسوده کرمانشاه سند مالکیت ندارند
یکی از نقاط ضعف استان کرمانشاه وجود ۳۵ محله و بیش از ۲۱۰۰ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد است که ۱۲۰۰ هکتار آن در شهر کرمانشاه قرار دارد .
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه گفت : ۶۵۰ هکتار از اراضی بافت فرسوده در کرمانشاه سند مالکیت ندارد و چون به صورت قولنامهای هستند امکان پرداخت تسهیلات و صدور پروانه وجود ندارد .
رامین الماسی اظهار کرد : مسکن در جامعه ما با دنیا متفاوت است زیرا مسکن در فرهنگ ایرانی اسلامی محل پرورش ، آرامش و محل برپایی نهاد خانواده است و از دیرباز مردم همیشه به دنبال مسکن مناسب بودهاند .
وی با بیان اینکه چنانچه به مسائل مسکن پرداخته نشود به یک تهدید اجتماعی تبدیل میشود، عنوان کرد : به همین منظور قانونگذار در حمایت از تولید مسکن به طور مفصل و مترقی تکالیفی برای دولتها تعیین کرده است .
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه با اشاره به نقاط ضعف و قدرت در حوزه مسکن استان گفت : یکی از نقاط ضعف استان کرمانشاه وجود ۳۵ محله و بیش از ۲۱۰۰ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد است که ۱۲۰۰ هکتار آن در شهر کرمانشاه قرار دارد .
الماسی با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن در استان و مساعدت ویژه ریاست دادگستری استان ، افزود : در محلات فرسوده و حاشیه نشین طرحهای نهضت ملی به صورت بلافصل اجرا شده است .
وی با بیان اینکه بافتهای فرسوده کرمانشاه خالی از سرانههای عمومی هستند عنوان کرد : با ایجاد طرحهای نهضت ملی مسکن سرانههای عمومی مدنظر قرار گرفته و شهرداری معابر را ایجاد کرده و به شبکههای پیرامون وصل شدهاند .
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه با اشاره به معضل املاک قولنامهای در کرمانشاه گفت : ۶۵۰ هکتار از بافت فرسوده و ناکارآمد در کرمانشاه این مشکل را دارند و این در حالی است که صدور پروانه و پرداخت تسهیلات به این واحدها نیازمند داشتن سند مالکیت است .
الماسی انتقال اسناد و زمانبر بودن تشریفات ثبتی را از موانع صدور اسناد مالکیت عنوان کرد و افزود: دستگاه قضایی میتواند برای رفع مشکل املاک قولنامهای کمک کند .