در حال بارگذاری ...

بازدید مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از باغ‌راه حضرت زهرا(س)

این باغ‌راه به طول حدود ۹.۵ کیلومتر و همچنین عرض ۳۰ تا ۳۵ متر در مناطق ۱۷ و ۱۸ واقع شده و امکاناتی شامل مسیرهای دوچرخه‌سواری ، فضای سبز گسترده ، زمین‌های ورزشی و کوشک‌های فرهنگی ، آمفی تئاتر روباز ، زمین اسکیت ، مراکز بهداشتی - درمانی ، زمین فوتبال ، پارکینگ ، ساختمان دانش بنیام و ... را شامل می‌شود .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ، در بازدید خود از پروژه باغ‌راه حضرت زهرا (س) ، بر تأثیرگذاری این پروژه در بهبود کیفیت زندگی شهروندان تأکید کرد .

باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا (س) که یکی از پروژه‌های کلیدی بازآفرینی شهری محسوب می‌شود ، با هدف افزایش سرانه‌های فرهنگی ، ورزشی ، آموزشی و تفریحی در مناطق پرتراکم شهر طراحی شده است .

هدایت در جریان این بازدید ، با اشاره به اهمیت محیط‌زیست شهری ، اعلام کرد : پروژه باغ‌راه حضرت زهرا (س) نه تنها به ایجاد فضایی دلپذیر برای شهروندان کمک می‌کند ، بلکه بستری مناسب برای فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی فراهم خواهد کرد .

وی با اشاره به این موضوع که این پروژه فاصله شمال و جنوب شهر را کاهش خواهد داد ، افزود : تیم‌های اجرایی موظف هستند تا با رعایت استانداردهای لازم ، این طرح را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسانند .

این باغ‌راه به طول حدود ۹.۵ کیلومتر و همچنین عرض ۳۰ تا ۳۵ متر در مناطق ۱۷ و ۱۸ واقع شده و امکاناتی شامل مسیرهای دوچرخه‌سواری ، فضای سبز گسترده ، زمین‌های ورزشی و کوشک‌های فرهنگی ، آمفی تئاتر روباز ، زمین اسکیت ، مراکز بهداشتی - درمانی ، زمین فوتبال ، پارکینگ ، ساختمان دانش بنیان و ... را شامل می‌شود .

شایان ذکر است ، در جریان این بازدید ، وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه و عملکرد پیمانکاران مورد ارزیابی قرار گرفت . همچنین مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بررسی میدانی روند اجرای طرح ، نکاتی را برای رفع موانع موجود و تسریع در تکمیل پروژه مطرح کرد .

پیش‌بینی می‌شود بهره‌برداری از این پروژه تأثیر چشمگیری در افزایش تعاملات اجتماعی و ارتقای سرانه خدماتی مناطق ۱۷ و ۱۸ داشته باشد .




مطالب مرتبط

یکی از مهم‌ترین اتفاقات امسال در محدوده‌های ناکارآمد شهر تهران ، تصویب طرح‌های این محدوده‌ها در کمیسیون ماده ۵ است . براساس مجوز این کمیسیون حدود ۶۰۰۰ هکتار از محدوده‌های ناکارآمد شهر تهران (مانند اسلام‌آباد) در جریان نوسازی قرار گرفتند .

|

در این دوره از مدیریت شهری توجه ویژه ای به تأمین سرانه های خدماتی و نوسازی بافت های فرسوده در این محدوده ها شده است .

|

تجارب گذشته نشان داده هر جا دولت نقش تسهیل گیری داشته و معافیت های مالیاتی یا سایر امتیازات بسته های تشویقی را برقرار کرده ، طرح ها با پیشرفت و سرعت بهتری اجرایی شده است.

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، در راستای کمک به پیشرفت پروژه آخرین وضعیت پیشرفت عملیات عمرانی پروژه بازآفرینی باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) در بازدیدی مشترک ...

|

یکی از فرصت های بسیار بزرگ در شهرها و به ویژه در کلانشهرها ، فرصتی به نام بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری است که در حال حاضر به عنوان تهدید مطرح هستند اما این تهدید را می توان با مشارکت بخش خصوصی ، مداخله هوشمندانه دولت و ارائه تسهیلات کارآمد توسط بانک ها به یک فرصت تبدیل کرد .

|

نظرات کاربران