در حال بارگذاری ...
  • تخصیص زمین به ۴۴۰ نفر از متقاضیان واجد شرایط طرح جوانی جمعیت در شهر ارومیه

    به جهت اهمیت تحقق سیاست های دولت در جوانی جمعیت و فرزندآوری در استان در سال گذشته به بیش از ۸۵۲ خانوار واجد شرایط از طرح جوانی جمعیت زمین مسکونی رایگان واگذار شد .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت : در راستای تحقق قانون حمایت از خانواده به ۴۴۰ نفر از متقاضیان طرح جوانی جمعیت زمین رایگان در شهرستان ارومیه واگذار می شود .

    حجت محمدی ثانی در مراسم قرعه کشی قطعات زمین مسکونی به متقاضیان واجد شرایط گفت : در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ۴۴۰ نفر از متقاضیان واجد شرایط دارای ۳ فرزند و بالاتر که مراحل پالایش و تکمیل پرونده آنان به اتمام رسیده در قالب قرعه کشی زمین رایگان تخصیص یافت .

    وی افزود : به جهت اهمیت تحقق سیاست های دولت در جوانی جمعیت و فرزندآوری در استان در سال گذشته به بیش از ۸۵۲ خانوار واجد شرایط از طرح جوانی جمعیت زمین مسکونی رایگان واگذار شد .

    وی اضافه کرد : در سال جاری تاکنون به بیش از ۸۳۰ خانوار واجد شرایط طرح جوانی جمعیت زمین تخصیص داده شده که از این تعداد به ۴۴۰ نفر از واجدین شرایط در مرکز استان و به بیش از۳۹۰ خانوار واجد شرایط در سایر شهرستانهای استان نیز در قالب طرح جوانی جمعیت و فرزندآوری زمین رایگان تعلق می‌گیرد .




    مطالب مرتبط

    با بررسی ، پالایش‌ و تکمیل مدارک در حال حاضر بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ نفر از متقاضیان ثبت نامی ، تایید نهایی شدند .

    |

    یک‌هزار و ۱۴۴ متقاضی دریافت زمین در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از زمان آغاز اجرای این قانون تا کنون در دامغان ثبت نام کردند که از این تعداد ۷۷۹ متقاضی تایید نهایی و مشمول دریافت زمین شناخته شدند .

    |

    شناسایی اراضی جدید و آماده‌سازی آنها از اقدامات روزانه سازمان ملی زمین و مسکن است که به‌طور مداوم در جریان است .

    |

    در طرح نهضت ملی مسکن ۲۵ هزار متقاضی واجد شرایط ثبت نام کرده اند که ۱۶ هزار و ۷۰۰ واحد به متقاضیان واگذار شده است . عملیات اجرایی ۱۰ هزار واحد آغاز شده و در مرحله فونداسیون است و رایزنی برای تامین مصالح به خصوص میلگرد انجام شده است .

    |

    در راستای تحقق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، آماده سازی ۴۷ هکتار از اراضی پیشوا ، ۱۰۵ هکتار در شهرستان دماوند ، ۱۴۷ هکتار شهرستان فیروزکوه ، ۷ هکتار در شهرستان پاکدشت و ۶ هکتاری بلوار بعثت در حال آماده سازی و انجام است و فراخوان آماده سازی ۶۰ هکتار اراضی عدل آباد و ۸۲ ...

    |

    نظرات کاربران