در حال بارگذاری ...
  • آمادگی افتتاح ۱۰۳۸ واحد مسکن ملی در استان تهران همزمان با دهه فجر

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از آمادگی افتتاح ۱۰۳۸ واحد مسکن ملی در استان هم‌زمان با ایام دهه فجر خبر داد .

    حسین جنتی گفت : در سه شهرستان پاکدشت ، اسلامشهر و رباط کریم آمادگی افتتاح ۱۰۳۸ واحد مسکن ملی را داریم که دو شهرستان پاکدشت و اسلامشهر امکانات زیرساختی هم کامل شده است .

    وی با اشاره به تعداد واحدهای قابل افتتاح در سه شهرستان پاکدشت ، اسلامشهر و رباط کریم افزود : در شهرستان پاکدشت دو پیمانکار (اهرام و بتن نما) به ترتیب ۱۹۰ و ۲۴۰ واحد را تکمیل و آماده افتتاح کرده اند ، در اسلامشهر ۲۰۰ واحد از پروژه های مآب سازه آماده افتتاح است و در رباط کریم نیز ۲۴۰ واحد از پروژه های پایاسازه پاسارگاد۱ و ۱۶۸ واحد از واحدهای پروژه های بنا برج ظفر آمادگی افتتاح را دارند .




    مطالب مرتبط

    پس از اتمام عملیات انشعابات آب ، برق و گاز توسط وزارت نیرو ، محوطه سازی ظرف یک ماه آتی تکمیل و متقاضیان امکان اسکان خواهند داشت .

    |

    دولت در سال های گذشته تسهیلات حمایتی برای مستاجران ارائه داد که مقرر شده به زودی بسته حمایتی جدید دولت برای مستاجران برای حمایت بیشتر از این عزیزان ارائه شود .

    |

    قطعاً در صورت اعطای تسهیلات بانکی به پروژه‌های نهضت ملی ، فعالیت اجرایی افزایش پیدا می‌کند و پروژه‌ها سریع‌تر به بهره برداری خواهند رسید .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران گفت : بعد از ۳۳ انتظار مالکان فاز ۶ اندیشه (تعاونی‌های ۷گانه) بازنگری طرح جامع در شورای ...

    |

    بیشترین رفع تصرفات به ترتیب در شهرهای دماوند ، تهران و پردیس بوده است .

    |

    نظرات کاربران