در حال بارگذاری ...
  • صدور مجوز ساخت در بستر رودخانه معامله جان مردم با پول کثیف

    بازآفرینی بافت‌های فرسوده و موضوع مسکن یک ضرورت اساسی است. پیام سیل و زلزله این است که بافت های فرسوده باید احیاء شود و تهران جایی است که باید آن را در برابر زلزله، سیل و طوفان احتمالی مصون بسازیم .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رئیس جمهور در مراسم افتتاح سه پروژه بزرگ شهری در تهران گفت : تهران باید توسط جنگلها محاصره و جلوی توسعه بی رویه هم گرفته شود . صدور مجوز ساخت در بستر رودخانه‌ها معامله جان مردم با پول کثیف است و باید سال ۹۸ را سال آزادسازی طبیعت در کل ایران کنیم .

    روحانی افزود : سیل فروردین‌ماه هشدار و صدای رسای طبیعت بود و وقتی مسیر سیل را خراب کنیم ، سیل هم با خسارت می آید و باید حقوق طبیعت را حفظ کنیم . باید به لایروبی رودخانه‌ها و رفع موانع در مسیر آنها توجه بیشتری شود و نباید ساخت پل را ارزان تمام کنیم ، چرا که پل‌های مقاوم می‌توانند در هنگام بروز سیلاب‌ها جلوی تخریب منازل مسکونی و جاده‌ها را بگیرند . امیدوارم سیل فروردین‌ماه باعث تحولی مثبت برای آزادسازی و مسیل رودخانه‌ها باشد .

    وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود : سرمایه‌گذاری بسیار بزرگی در مترو انجام شده است ، منتها این سرمایه‌گذاری بیشتر کمی بوده است و باید کیفی‌تر شود و کمک کنیم ناهمزمانی که در احداث تونل‌ها و تأمین تجهیزات مترو وجود دارد از بین برود . حتما برای متروی تهران و توسعه کیفی آن را ه‌حل داریم چرا که توسعه آن برای رفاه مردم و نیز جلوگیری از افزایش مصرف انرژی ، ضروری است . بر اساس گزارشات تهیه شده هر فردی که از مترو استفاده می‌کند به طور متوسط حدود نیم لیتر در مصرف انرژی صرفه‌جویی به عمل می‌آید و اگر این گزارش دقیق باشد ، با توسعه مترو صرفه‌جویی بسیار خوبی در بخش انرژی که تقریباً در کشور مجانی توزیع می‌شود و اصولی مصرف نمی‌گردد ، صورت می‌گیرد .

    وی افزود : توسعه مترو می‌تواند هم برای رفاه و راحتی مردم و هم جلوگیری از مصرف بی‌رویه و هم برای محیط زیست مفید باشد . امروز ۷  خط مترو در تهران احداث شده است که می‌تواند کمبودهایی که در شهر بزرگی مانند تهران وجود داشت را جبران کند و به فضل الهی با کمک دولت این مسیر برای رفاه حال مردم ادامه پیدا خواهد کرد .

    روحانی در ادامه یادآور شد : بازآفرینی بافت‌های فرسوده و موضوع مسکن یک ضرورت اساسی است. پیام سیل و زلزله این است که بافت های فرسوده باید احیاء شود و تهران جایی است که باید آن را در برابر زلزله، سیل و طوفان احتمالی مصون بسازیم . در بافت‌ها و محلات فرسوده در صورتی که یک حادثه طبیعی اتفاق بیفتد، بدون تردید کمک‌رسانی با مشکل مواجه خواهد بود لذا باید کمک کنیم تا این بافت‌ها احیاء شوند و بدون شک اگر یک محله و بافت فرسوده نوسازی شود ، هم ثروت مردم ، افزایش می‌یابد و هم برای حفظ جان و رفاه مردم مفید خواهد بود .

    روحانی افزود در آغاز بکار شهرداری آقای حناچی به ایشان تأکید کردم که احیاء بافت‌های فرسوده از اولویت‌های ضروری و بسیار مهم است و در این راه با همه توان کمک خواهیم کرد و چنانچه دستگاه‌های دولتی زمینی در اختیار دارند باید آن را به توسعه‌گر واگذار کنند و دولت نیز با اعطای وام بانکی به توسعه‌گر و خریدار کمک و مساعدت‌های لازم را به عمل خواهد آورد . هر ۳  پروژه‌ای که امروز افتتاح شد به عنوان ۳ طرح مهم ، پایدار و ادامه‌دار در تهران است که در همه آنها دولت آماده کمک‌ به شهرداری و شورای شهر است تا شاهد تهرانی آبادتر و با رفاه بیشتر برای مردم و محیط زیست سالم‌تر باشیم .




    مطالب مرتبط

    برخی از حفره‌ها و تونل‌های زیرسطحی در شهر تهران و سایر کلانشهرها قابل شناسایی است و برخی نیز قابل شناسایی نیستند . زیرا عامل به وجود آورنده برخی از آنها ناشی از گسیختگی لوله‌ها و فرسودگی تاسیسات شهری ، مسدود کردن مسیرهای جریان آب و عوامل متعدد است .

    |

    پروژه احداث باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) پس از انتقال خط راه آهن تهران - تبریز به زیرزمین ، با رویکرد کاهش شکاف اجتماعی ، افزایش سرانه فرهنگی ، ورزشی ، اقتصادی و رفاهی مناطق کم برخوردار ۱۷ و ۱۸ شهرداری تهران ، بر روی بام این تونل در محدوده‌ای به طول تقریبی ۹ کیلومتر و کشیدگی شرقی - ...

    |

    موضوع این تفاهم‌نامه که بین وزارت راه و شهرسازی با نمایندگی شرکت بازآفرینی شهری ایران و شهرداری تهران با نمایندگی سازمان نوسازی شهر تهران منعقد شد ، همکاری مشترک با هدف جذب اعتبارات سفر استانی در راستای محرومیت زدایی در محدوده‌های هدف بازآفرینی شهر تهران جهت انجام اقدامات ...

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اعلام کرد : طی یک سال گذشته ۶۰۰ تن قیر از دولت دریافت شد که پس از تبدیل شدن به آسفالت ، در ...

    |

    رویکرد مدیریت پیشین شهر تهران کاهش صدور پروانه‌ مسکن بود . به همین جهت طی یک فرایند نزولی در سال ۱۴۰۰ تنها ۵۴۰۰ پروانه ساخت مسکن توسط شهرداری تهران صادر شد که این رقم کمترین میزان در ده سال پیشینش یوده است . در حالی که ابتدای این دهه ۹۰ یعنی سال ۹۱، ۳۱ هزار پروانه ساخت مسکن در ...

    |

    نظرات کاربران