در حال بارگذاری ...
  • دعوت از مردم برای نوسازی بناهای فرسوده در بافت‌های ناکارآمد شهری

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه مالکان واقع در اراضی تصرفی در سکونتگاه غیررسمی می‌توانند سند ملک خود را دریافت کنند ، گفت : شتاب‌بخشی به نوسازی و مقاوم‌سازی مساکن ناپایدار و فرسوده در محلات حاشیه‌ای و ناکارآمد شهری به عنوان اولویت اصلی در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته است .

    محمد آیینی با اشاره به اینکه برای دریافت پروانه ساختمانی برای نوسازی و مقاوم‌سازی در محلات حاشیه‌ای نیاز به سند مالکیت است تا بر اساس آن متقاضیان بتوانند پروانه ساخت و تسهیلات نوسازی دریافت کنند، توضیح داد : بر اساس بند "م" تبصره ۱۱ قانون بودجه امسال ، متقاضیان دریافت سند در سکونتگاه‌های غیررسمی و بند "ک" تبصره ۱۱ قانون بودجه سال گذشته ، تمامی ساکنین ۱۱۵۳محله حاشیه‌ای در ۱۱۰ شهر کشور شامل محله‌هایی که خارج از نظام برنامه‌ریزی شهری ، بدون مجوز ساخت و ساز ساخته شده‌اند ، می‌توانند در راستای نوسازی بنای فرسوده خود اقدام به دریافت سند کنند .

    معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه حدود ۳۰ درصد از ساکنین در محلات حاشیه‌‍‌نشینی دارای سند رسمی هستند ، اظهار کرد : حدود ۶۰ درصد از این مالکان اسناد عادی دارند ، بنابراین بخش اندکی از ساکنین در این مناطق فاقد سند هستند که می‌توانند با مراجعه به سامانه ارایه تسهیلات بافت فرسوده شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران به نشانی  facility.udrc.ir نسبت به ثبت تقاضای خود برای دریافت سند مالکیت ملک خود اقدام کنند .

    وی افزود : متقاضیان با ورود به این سامانه ، ثبت درخواست ، دریافت سند ملک را انتخاب و سپس به تکمیل اطلاعات فردی و مشخصات ملک خود اقدام کنند .

    معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره اینکه صدور سند برای زمین‌هایی است که تا قبل از تاریخ اول فروردین ۱۳۹۴ ساخت و ساز در آنها انجام شده است ، گفت : توجه به نوسازی بافت‌های فرسوده و ترغیب و تشویق مردم ، سازندگان و پیمانکاران به اهمیت نوسازی این بافت‌ها و همچنین ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی مورد تاکید دولت سیزدهم است .

    آیینی در پایان از کلیه ساکنین در بافت‌های فرسوده (بافت‌ها میانی) حاشیه‌نشین (سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های تاریخی) خواست تا از فرصت طلایی بدست آمده در خصوص بهره‌‍مندی از امکانات، تسهیلات و بسته‌های تشویقی که توسط دولت ، شهرداری‌ها و نظام بانکی در راستای نوسازی بناهای فرسوده تهیه شده اقدام کنند .




    مطالب مرتبط

    چهار شرط داشتن یک شهر خوب را می‌توان در ساخت بلوک‌های کمتر ، تراکم بیشتر در ساخت و ساز، اختلاط کاربری‌ها و مشارکت مردم در بازسازی و نوسازی دانست . علاوه بر این باید ساختمان های قدیمی و جدید در کنار قرار گیرند تا فرهنگ محله تغییر نکند .

    |

    در سکونتگاه‌های غیررسمی سه نوع پروژه شامل پروژه‌های احداث مسکن بند« ی» ، پروژه‌های عمرانی – اجرایی بازآفرینی و پروژه‌های توانمندسازی و در بافت‌های فرسوده نیز پروژه‌های محرک توسعه در دست انجام است . پروژه شهرک جوانان و اراضی اسدگولی از جمله پروژه‌های جابه‌جایی ساکنان ...

    |

    این پروژه‌ها در محورهای مختلفی شامل احداث و ارتقا شبکه زیرساختی ، ارتقا وضعیت اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی ، احداث و توسعه امکانات و خدمات روبنایی ، بهسازی ، نوسازی ، مرمت و مقاوم‌سازی مسکن و اسکان مجدد ، ارتقا وضعیت اقتصادی و تهیه طرح‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از ...

    |

    نشست‌های برگزار شده توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران شامل موضوعاتی حول محور سیاست‌های نوسازی مسکن با رویکرد محله‌ای، تامین مسکن در بافت‌های فرسوده ، جلوگیری از گسترش سکونتگاه‌های غیررسمی و نوآوری در بازآفرینی محلات شهری با حضور اساتید دانشگاه و فرهیختگان بوده است .

    |

    محرومیت زدایی و بهره مندی محلات کمتر برخوردار و هدف باز آفرینی شهری از خدمات روبنایی و زیربنایی به میزان متوسط محلات برخوردار همان شهر، مورد هدف سند ملی بازآفرینی شهری و سند ملی ساماندهی و توانمندسازی مسکن سکونتگاهای غیر رسمی است که نیاز به توجه و حمایت جدی مجلس شورای اسلامی ...

    |

    نظرات کاربران