در حال بارگذاری ...
  • آغاز طرح ساماندهی سکونتگاه غیررسمی مرادآباد بندر چابهار

    از زمان آغاز این پروژه در چند مرحله مسیٔولین استانی و شهرستان چابهار و نمایندگان سازمان بسیج مستضعفان از روند تجهیز کارگاه پروژه احداث مسکن اجتماعی در سکونتگاه غیررسمی مرادآباد بازدید و تدابیر لازم جهت تشدید حفاظت از اراضی محل اجرای پروژه اتخاذ شد .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی جنوب استان سیستان وبلوچستان (ایرانشهر) از آغاز طرح ساماندهی سکونتگاه غیررسمی مرادآباد بندر چابهار خبر داد و گفت : این طرح هم اکنون در حال اجرا است .

    حمزه امیریان در خصوص آغاز طرح ساماندهی سکونتگاه غیررسمی مرادآباد بندر چابهار اظهار داشت : مرادآباد چابهار یک سکونتگاه غیررسمی در حاشیه شهر با جمعیت هفت هزار و ۲۳۴ نفر در قالب هزار و ۲۳۰ خانوار بوده است که به مرور زمان با کپرنشینی ایجاد و گسترش پیدا کرده است . در حال حاضر مردم این منطقه کپرنشین و فاقد امکانات آب و برق مناسب ، محله و معابر اصلی و فرعی هستند که هم تردد آن‌ها را دچار چالش کرده و هم برای انجام اقدامات عمرانی مشکل‌‌‌ساز شده است .

    این مقام مسیٔول تصریح کرد : پروژه‌‌‌‌های عمرانی شامل تعریض ، پیاده‌‌‌روسازی ، زیرسازی و آسفالت معابر و آبرسانی ، برق‌رسانی و طراحی و اجرای کاربری‌های عمومی است و در محدوده ۵۲ هکتاری محله مرادآباد اجرا خواهد شد .

    وی با اشاره به اینکه چابهار نسبت به میزان جمعیت خود ، بیشترین جمعیت حاشیه‌نشینی را دارد ادامه داد : سازمان بسیج مستضعفان ، شرکت توزیع نیروی برق و شرکت آب و فاضلاب استان در اجرای پروژه ساماندهی سکونتگاه غیر رسمی شهر چابهار مشارکت خواهند داشت . هزینه اجرای این پروژه به ارزش هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی جنوب استان و دستگاه‌های اجرایی مذکور تامین خواهد شد .

    وی گفت : در این منطقه هر آنچه که زاغه و کپر به صورت غیرمجاز ساخته و وجود دارد ، به دلیل نیاز مردم به داشتن مسکن و سرپناه مناسب، طبق دستور وزیر راه و شهرسازی مقرر شد که برای نخستین بار مراحل ساخت ، یکهزار واحد مسکونی برای اهالی مرادآباد غربی برنامه ریزی و احداث شود .

    مدیرکل راه و شهرسازی جنوب استان سیستان و بلوچستان (ایرانشهر) یادآور شد : براساس تفاهم نامه منعقد شده میان وزارت راه و شهرسازی و سازمان بسیج مستضعفان ، عملیات اجرایی این واحدهای مسکونی به ارزش ۱۳۰میلیارد تومان از محل اعتبارات شرکت بازآفرینی شهری وزارت راه و شهرسازی تامین می شود و این پروژه در سکونتگاه غیررسمی مرادآباد توسط سازمان بسیج آغاز شده است .

    امیریان خاطرنشان کرد : از زمان آغاز این پروژه در چند مرحله مسیٔولین استانی و شهرستان چابهار و نمایندگان سازمان بسیج مستضعفان از روند تجهیز کارگاه پروژه احداث مسکن اجتماعی در سکونتگاه غیررسمی مرادآباد بازدید و تدابیر لازم جهت تشدید حفاظت از اراضی محل اجرای پروژه اتخاذ شد .




    مطالب مرتبط

    تاکنون نوسازی حدود ۲۰ هزار واحد در بافت ناکارآمد استان خوزستان آغاز شده است که این استان با این تعداد واحد رتبه سوم را در سطح کشور داد .

    |

    ارائه مشوق‌های گوناگون از جمله مشوق‌های شهرسازانه و همچنین مشوق‌های حقوقی و قانونی بستری مناسب برای نوسازی فراهم کرده است که در کنار سود تسهیلات پایین‌تر نسبت به دیگر روش‌های ساخت می‌تواند روند نوسازی بافت‌های فرسوده را تسریع کرده و به فرایند نو شدن شهرها که در تمامی ...

    |

    شهرداری تهران بعد از گذشت ۴ دهه از انقلاب ، بالاخره می خواهد به مسئولیت خود در حوزه مسکن عمل کند و خود را در قبال قیمت مسکن و اجاره بها مسئول می داند . در دنیا نیز شهرداری ها به عنوان دولت محلی ، مداخلات خوبی در حوزه عرضه مسکن داشته اند و بخش اعظم مسکن اجتماعی متعلق به شهرداری ها ...

    |

    هلدینگ ثمسکن باید به پشتوانه بانک مسکن و ظرفیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مجموعه بانک ، فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کند تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تامین مسکن مردم را کاهش دهیم .

    |

    محدوده و محلات هدف بازآفرینی شهر در سه گونه بافت تاریخی ، بافت ناکارآمد میانی و سکونتگاه غیررسمی بر اساس مصوبات اخیر کمیسیون ماده ۵ استان ، بررسی و در سامانه سینام بارگذاری شد .

    |

    نظرات کاربران