در حال بارگذاری ...
  • تصویب ۱۴۴۷ پروژه اقدام مشترک بازآفرینی شهری در خراسان رضوی

    این پروژه‌ها در محورهای مختلفی شامل احداث و ارتقا شبکه زیرساختی ، ارتقا وضعیت اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی ، احداث و توسعه امکانات و خدمات روبنایی ، بهسازی ، نوسازی ، مرمت و مقاوم‌سازی مسکن و اسکان مجدد ، ارتقا وضعیت اقتصادی و تهیه طرح‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از شکل‌گیری سکونتگاه‌های غیررسمی به تصویب رسیده‌اند .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی از تصویب هزار و ۴۴۷ پروژه اقدام مشترک در حوزه بازآفرینی شهری خبر داد .

    وحید داعی در پانزدهمین جلسه شورای نوسازی مسکن این شرکت که به‌صورت وبیناری و با حضور شهرداران و مدیران ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برگزار شد ، از تصویب یک‌هزار و ۴۴۷ پروژه اقدام مشترک در حوزه بازآفرینی شهری خبر داد .

    داعی در این جلسه گزارشی از وضعیت پروژه‌های بازآفرینی استان خراسان رضوی ارائه کرد و گفت : این پروژه‌ها در محورهای مختلفی شامل احداث و ارتقا شبکه زیرساختی ، ارتقا وضعیت اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی ، احداث و توسعه امکانات و خدمات روبنایی ، بهسازی ، نوسازی ، مرمت و مقاوم‌سازی مسکن و اسکان مجدد ، ارتقا وضعیت اقتصادی و تهیه طرح‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از شکل‌گیری سکونتگاه‌های غیررسمی به تصویب رسیده‌اند .

    مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی افزود : این استان در اجرای طرح کلید به کلید جزو استان‌های پیشرو به شمار می‌آید و فرآیند اجرای این طرح در پنج شهر استان در حال انجام است . به زودی در شهر سبزوار شاهد انتقال و آزادسازی اسناد خواهیم بود .

    وی همچنین درباره اجرای بسته تشویقی در استان اظهار کرد : در خراسان رضوی ، ۹۲ شهر مشمول ضوابط تشویقی نوسازی مسکن در محدوده بافت‌های فرسوده و ناکارآمد هستند که ۹۰ شهر در حال اجرای این بسته تشویقی می‌باشند . همچنین چهار شهر فقط مشمول بسته ضوابط تشویقی بافت تاریخی شده و ۱۳ شهر نیز مشمول هر دو مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی هستند .

    داعی در پایان درباره تشکیل حلقه‌های میانی در این استان توضیح داد : در ۴۴ شهر ، ۱۵۰ حلقه میانی تشکیل شده و ۷۰۶ نفر به عضویت این حلقه‌ها درآمده‌اند .




    مطالب مرتبط

    نشست‌های برگزار شده توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران شامل موضوعاتی حول محور سیاست‌های نوسازی مسکن با رویکرد محله‌ای، تامین مسکن در بافت‌های فرسوده ، جلوگیری از گسترش سکونتگاه‌های غیررسمی و نوآوری در بازآفرینی محلات شهری با حضور اساتید دانشگاه و فرهیختگان بوده است .

    |

    در برنامه هفتم توسعه کشور تمامی حمایت‌ها، تخفیفات و مساعدت‌ها در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته برای محلات هدف بازآفرینی شهری پیش‌بینی شده است‌ ، بنابراین ادارات کل راه و شهرسازی با ترغیب بخش خصوصی و غیر دولتی ، پروژه‌های محرک توسعه در صنایع محلی و بومی ، گردشگری ، ورزشی ، ...

    |

    محرومیت زدایی و بهره مندی محلات کمتر برخوردار و هدف باز آفرینی شهری از خدمات روبنایی و زیربنایی به میزان متوسط محلات برخوردار همان شهر، مورد هدف سند ملی بازآفرینی شهری و سند ملی ساماندهی و توانمندسازی مسکن سکونتگاهای غیر رسمی است که نیاز به توجه و حمایت جدی مجلس شورای اسلامی ...

    |

    در دولت سیزدهم در حوزه محرومیت‌زدایی و تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی بیش از ۳ هزار کیلومتر معابر خاکی محلات کمتر برخوردار سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده در ۵۳۰ شهر با تأمین قیر رایگان آسفالت شد .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست خبری که در محل ساختمان دادمان با موضوع ...

    |

    نظرات کاربران