بهره برداری از برخی پروژه‌های بازآفرینی شهری استان کردستان طی ماه‌های آتی

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در آخرین روز از سفر سه روزه خود به استان کردستان از محلات هدف بازآفرینی شهری ، حاشیه نشینی و پروژه‌های بازآفرینی شهرهای مریوان و قروه بازدید کرد .

عبدالرضا گلپایگانی در جمع خبرنگاران ، اظهار کرد : طی سال‌های اخیر پروژه‌های متعددی در حوزه بازآفرینی شهری در استان کردستان اجرا شده که مایه سربلندی خدمتگزاران مردم است .

گلپایگانی بیان کرد : بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده و جابجایی اعتبارات ، مدرسه ۹ کلاسه که از نظر معماری یکی از مدارس شاخص قروه خواهد بود، تا ۲۲ بهمن امسال افتتاح می‌شود .

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به تکمیل پروژه‌های زیربنایی در این محدوده خاطرنشان کرد : طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی و لوله‌کشی فاضلاب در محدوده قدیمی محله قلعه نیز ظرف دو ماه آینده به پایان می‌رسد و پس از آن شهرداری نسبت به بهسازی معابر و آسفالت این منطقه اقدام خواهد کرد که در این رابطه قیر رایگان برای آسفالت معابر حاشیه و کم برخوردار این شهرستان در اختیار شهرداری قرار خواهد گرفت .

گفتنی است ؛ معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به شهرستان قروه از پروژه‌های مناطق کم برخوردار جنب میدان امیرکبیر ، مسیرهای ارتباطی به آرامستان قروه ، پارک در حال احداث این شهرستان ، مدرسه ۹ کلاسه و مشکلات شبکه فاضلاب ناحیه منفصل شهری قلعه شهرستان قروه بازدید کرد .

در این بازدیدها نماینده مردم قروه در مجلس شورای اسلامی ، رییس اداره کل راه و شهرسازی ، رییس اداره بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان کردستان ، رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان قروه و جمعی دیگر از مدیران شهری حضور داشتند .

توجه ویژه به سکونتگاه‌های غیررسمیشهرستان مریوان

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه سفر خود وارد مریوان شد و به‌ همراه شهردار این شهر از مناطق کم برخوردار بازدید کرد تا از نزدیک مشکلات ساکنان این مناطق را بررسی کند .

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری از محلات مختلفی از جمله حسن‌ئاوله ، کوره موسوی ، تپه موسک ، مسیر کمربندی موسک به کمربندی ۲ ، پارک شنه ، کهنه‌دیو ، دارسیران ، چهارباغ ، تکیه و کمربندی منتهی به میدان بیسارانی ، بازدید کرد .

گلپایگانی بر ضرورت توجه ویژه به سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده تاکید کرد و گفت: بیش از نیمی از شهر مریوان را سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های ناکارآمد تشکیل داده که نشان‌دهنده وضعیت بحرانی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد : برنامه‌ریزی برای بهسازی و نوسازی و تلاش برای عدم گسترش مناطق کم برخوردار و حاشیه نشینی شهرستان مریوان از اولویت‌های شرکت بازآفرینی شهری ایران به شمار می رود .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *