نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان؛ بزرگ‌ترین رویداد تخصصی غرب آسیا با مشارکت ۵۵۱ بنگاه تولیدی

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به نقش پررنگ این نهاد در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان، از حضور فعال ۵۵۱ بنگاه تولیدی داخلی و مهمانانی از ۲۵ کشور جهان خبر داد و بر ضرورت حمایت دولت و مجلس از ظرفیت‌های صادراتی این صنعت راهبردی تأکید کرد .

بهمن عبدالهی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان ، این رویداد را بزرگ‌ترین نمایشگاه تخصصی غرب آسیا و یکی از معتبرترین نمایشگاه‌های حوزه صنعت ساختمان در قاره آسیا برشمرد .

وی افزود : از میان ۲۵ دوره برگزاری این نمایشگاه ، ۲۰ دوره توسط اتاق تعاون ایران برگزار شده که این استمرار ، نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه راهبردی این نمایشگاه در توسعه صنعت ساختمان کشور است .

عبدالهی با اشاره به حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزیر راه و شهرسازی در نمایشگاه ، اظهار کرد : روز چهارشنبه بعد از ظهر نیز بازدید رسمی از غرفه‌ها با حضور این مقامات انجام خواهد شد . امسال نمایشگاه نسبت به دوره‌های گذشته پربارتر و گسترده‌تر برگزار شده و شاهد حضور ۵۵۱ بنگاه بزرگ تولیدی داخلی از بخش‌های مختلف و از میان تولیدکنندگان مصالح پایه تا سازندگان تجهیزات مدرن ساختمانی زنجیره صنعت ساختمان هستیم .

به گفته عبدالهی ، نمایندگانی از ۲۵ کشور و ۷۰ مهمان خارجی از ۱۱ کشور جهان نیز در این دوره حضور دارند که بر غنای بین‌المللی نمایشگاه افزوده‌اند .

رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به نقش مهم صنعت ساختمان در پیشرانی اقتصاد ملی تصریح کرد : این صنعت بیش از ۱۳۰ رشته صنعتی را به حرکت درمی‌آورد و ارتباط نزدیکی با شاخص‌های کلان اقتصادی دارد . امروز تولیدکنندگان ما در این حوزه چیزی از استانداردهای جهانی کم ندارند و توان رقابت بین‌المللی بالایی دارند .

ایران در فهرست ۴ کشور برتر تولیدکننده مصالح ساختمانی

وی افزود : در برخی حوزه‌ها نظیر شیرآلات و مصالح ساختمانی ، ایران در بین ۴ کشور برتر دنیا قرار دارد و در تولید برخی مصالح پایه نیز جزو ۵ کشور اول جهان هستیم .

عبدالهی با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی این صنعت گفت : در حوزه سازه‌های فولادی ، ایران ظرفیت تولید بیش از ۱ میلیون تن را دارد که در صورت رفع موانع ، می‌توانیم تا ۲.۵ میلیارد دلار ارزآوری داشته باشیم .

وی همچنین اظهار کرد : در بخش صدور خدمات فنی و مهندسی ، ظرفیت کشور بیش از ۱۵ میلیارد دلار برآورد می‌شود ، در حالی که در سال گذشته تنها حدود ۲ میلیارد دلار از این ظرفیت بالفعل شده است .

تفاهم‌ اتاق تعاون با وزارت راه و شهرسازی برای ساخت ۱۰۰ هزار مسکن

رئیس اتاق تعاون به برنامه‌های اجرایی در حوزه مسکن نیز اشاره کرد و گفت : تفاهم‌نامه‌ای با وزارت راه و شهرسازی منعقد کرده‌ایم و ۵۴ هزار واحد مسکونی هم‌اکنون در حال ساخت است . همچنین ۱۰۰۰ هکتار زمین از سوی اتاق تعاون به وزارت راه معرفی شده است که بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌ گرفته ، می‌توانیم طی دو سال آینده ۱۰۰ هزار واحد مسکونی بسازیم و تحویل مردم دهیم .

عبدالهی در پایان بر ضرورت حمایت هدفمند دولت و مجلس از تولیدکنندگان و فعالان صنعت ساختمان تأکید کرد و گفت : این صنعت ، موتور محرکه اقتصاد است و می‌تواند در رشد تولید ناخالص داخلی ، اشتغال‌زایی ، صادرات و رفاه اجتماعی نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کند .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *