افزایش سرعت پیگیری پرونده‌های زمین و مسکن در ماه‌های اخیر

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، نماینده مردم شهرضا در مجلس با اشاره به رفع مشکلات حوزه انتخابیه‌ خود در بخش زمین و مسکن گفت : در چند ماه گذشته سرعت پیگیری و روند تعیین تکلیف مشکلات حوزه زمین و مسکن بیشتر شده است .

حبیب قاسمی نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی در چهارمین جلسه‌ مشترک خود با مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع مشکلات حوزه انتخابیه‌اش در حوزه زمین و مسکن خبر داد .

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی از این مشکلات به اواخر دهه ۷۰ برمی‌گشت ، گفت : انصافا در چند ماه گذشته سرعت پیگیری و روند تعیین تکلیف مشکلات بالاتر از قبل بوده و امروز شاهد تعیین تکلیف آخرین پرونده حوزه زمین و مسکن در شهرستان‌های منظریه و شهرضا بودیم .

قاسمی بحث اختلاف شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی استان در بحث آماده‌سازی فازهای یک و دو ، تعیین تکلیف اراضی ۵ هکتاری مجتمع خدماتی منظریه ، حل مشکل ترمینال و ایستگاه گاز شهرستان شهرضا و منظریه را از جمله پرونده‌هایی خواند که در جلساتش با مدیرعامل سازمان ملی زمین ومسکن تعیین تکلیف شد .

اراده بالایی برای حل مشکلات مردم در سازمان ملی زمین و مسکن وجود دارد

وی با اشاره به نقش نظارتی مجلس شورای اسلامی و ماموریت‌های استانی در راستای پایش غیرمستقیم عملکرد دستگاه‌های اجرایی ، عملکرد سازمان ملی زمین و مسکن را قابل قبول دانست و افزود : اراده خوبی برای حل مشکلات مردم در سازمان ملی زمین و مسکن وجود دارد.

گفتنی است برگزاری نشست‌های مشترک مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای رفع مشکلات حوزه زمین و مسکن مردم در استان‌های مختلف است .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *