برگزاری نشست هم اندیشی با جمعی از نخبگان و فعالان فرهنگی – اجتماعی شهر جدید سهند

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ؛ نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان و فعالان فرهنگی – اجتماعی شهر جدید سهند با حضور سرپرست دفتر توسعه اجتماعی و فرهنگی شرکت عمران شهرهای جدید برگزار و مسائل کلیدی مرتبط با هویت شهری و زیرساخت‌های فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت .

نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان و فعالان فرهنگی-اجتماعی شهر جدید سهند با حضور محمدناصر ریاحی سرپرست دفتر توسعه اجتماعی و فرهنگی شرکت عمران شهرهای جدید کشور و مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند برگزار شد و مسائل کلیدی مرتبط با هویت شهری ، زیرساخت‌های فرهنگی ، ظرفیت‌های ورزشی و استقرار دستگاه‌های خدمات‌رسان مورد بررسی قرار گرفت .

سرپرست دفتر توسعه اجتماعی و فرهنگی شرکت عمران شهرهای جدید با تأکید بر اهمیت هویت‌بخشی به شهرهای جدید ، گفت : اصالت ساختنی است و نخبگان جامعه نقش مؤثری در این مسیر دارند و احساس تعلق به شهر باید تقویت شود ، چرا که در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش مهمی ایفا می‌کند .
وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای شهر جدید سهند در حوزه ورزش‌های رزمی ، فرهنگی و اجتماعی افزود : سهند ، خاستگاه ورزش‌های رزمی است و نهادهای متولی باید پای کار بیایند تا این ظرفیت‌ها به شکوفایی برسند . برندسازی اجتماعی در شهرهای جدید از اولویت‌های ما بوده و توسعه متوازن فرهنگی و اجتماعی را با همراهی نخبگان دنبال می‌کنیم .
فرهاد سعیدی ، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند نیز ضمن استقبال از فضای هم‌اندیشی و ایده‌های مطرح‌ شده ، گفت : جلسه‌ای پربار بود و نیازمندی‌های فرهنگی و اجتماعی شهر را یادداشت کردیم و تا حد توان در این رابطه عمل خواهیم کرد .
وی با بیان این‌که حداقل یک مدرسه تیزهوشان و یک مدرسه مهارتی در سهند لازم داریم که برنامه ریزی‌های لازم را در دستور کار قرار خواهیم داد .
وی تأکید کرد که شرکت عمران شهر جدید سهند در جبهه‌های مختلف فرهنگی ، اجتماعی و اشتغال‌زایی فعال است ، اما تحقق توسعه متوازن نیازمند حضور و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *