بازدید مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از طرح‌های نهضت ملی مسکن در اهواز و ایذه

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ،‌ مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن کشور از طرح‌های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن در شهرهای اهواز ، ایذه ، حمیدیه و شیبان بازدید کرد .

علی نبیان ، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن به همراه حمید بنایی و میلاد امینی اعضای هیات مدیره سازمان ملی زمین و مسکن و مجتبی یوسفی ، نماینده اهواز ، حمیدیه ، کارون و باوی و همچنین فرشاد ابراهیم پور ، نماینده ایذه ، باغملک و صیدون در سفر به خوزستان از طرح‌های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن در شهرستان اهواز ، حمیدیه ، شیبان و ایذه دیدن و مراحل ساخت آنها را مورد بررسی قرار داد .

وی در بازدید از طرح‌های نهضت ملی مسکن در مناطق اکباتان و ۲ هزار واحدی نفت اهواز ضمن تاکید بر تسریع در تکمیل این واحدهای مسکونی با جمعی از مالکان به گفت‌وگو پرداخت .

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن کشور هدف از سفر به خوزستان را بازدید از طرح در حال ساخت نهضت ملی مسکن و مسکن مهر بیان کرد و گفت : برخی از مالکان از تاخیر در تکمیل واحدهای مسکونی گله‌مند هستند و تمامی تلاش بر این است که این واحدها بزودی تحویل و واگذار شود .

معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن بررسی روند اجرا ، بر لزوم تسریع در تکمیل پروژه‌ها و تحویل به‌موقع واحدها تأکید کرد .

همچنین مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان نیز در این بازدید با اشاره به اینکه ۹۰ درصد مشکلات ساخت واحدهای مسکونی در فرهنگ شهر ، اکباتان ، دو هزار واحدی نفت و دو هزار واحدی سپیدار برطرف شده است ، ادامه داد : پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری بخشی از این واحدها که در مراحل پایانی هستند به متقاضیان واگذار شوند .

عمادی با اشاره به اینکه ۱۴ سال از ساخت طرح‌های مسکن دو هزار واحدی نفت می‌گذرد ، افزود : از این تعداد واحدها ۵۸۰ واحد مانده است که از این تعداد ۳۲۰ واحد در حال تکمیل و واگذاری می‌باشد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *