تخصیص ۹۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از تایید حدود ۵۰ هزار متقاضی طرح «جوانی جمعیت» در استان خبر داد و گفت : تاکنون حدود ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین به متقاضیان تخصیص یافته و افزایش این رقم به ۱۴ هزار واحد تا پایان سال برنامه ریزی شده است .

روح اله عمادی با اشاره به پیگیری‌های وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم برای اجرای قوانین بالادستی در زمینه طرح جوانی جمعیت ، از ثبت‌نام ۷۸ هزار متقاضی این طرح در سطح استان خبر داد .

وی با اشاره به چالش‌های موجود در تأمین زمین تصریح کرد : در برخی از شهرهای استان محدودیت‌هایی مانند وجود اراضی کشاورزی ، محدودیت‌های چاه‌های نفتی ، خط لوله‌های نفت ، مسیرها و رودخانه‌ها ، امکان تامین زمین را بسیار محدود و سخت کرده است .

عمادی در خصوص کلانشهر اهواز گفت : طبق ضوابط در محدوده اهواز ، ثبت‌نامی برای طرح جوانی جمعیت انجام نشده اما ثبت‌نام در شهرهای اطراف مانند کارون و شیبان انجام گرفته است .

وی ابراز امیدواری کرد : تا پایان سال برای تعداد قابل توجهی از متقاضیان ساکن اهواز (حدود پنج هزار واحد) در خارج از محدوده کانون جوانی جمعیت ، زمین واگذار شده که مجموع واحدهای تخصیص‌یافته در استان را به حدود ۱۴ هزار واحد رساند .

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان خاطرنشان کرد : برای رفع محدودیت‌های مربوط به حرائم ، نیازمند مساعدت دستگاه‌های ذی‌ربط هستیم که این موضوع در جلسات شورای مسکن مطرح و توافقاتی نیز صورت گرفته است و امیدواریم با برگزاری جلسات آتی، این محدودیت‌ها کاهش یابد .

عمادی گفت : برنامه‌ریزی شده تا عملیات آماده‌سازی زمین‌های تخصیص‌یافته در دهه فجر امسال به پایان برسد و ضمن عقد قرارداد، این زمین‌ها به متقاضیان تحویل داده شود .

وی تاکید کرد : تلاش می‌کنیم مشکلات شهرسازی و مالکیتی در شهر اهواز را برطرف کنیم تا در دهه فجر خبر خوبی به هم‌استانی‌های عزیز و به ویژه مردم اهواز ارائه دهیم .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *