طرح «کلید به کلید» در مسیر اجرا / استان‌ها ۱۰ روز فرصت ارائه پیشنهاد دارند

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون وزیر راه و شهرسازی در جلسه شورای مدیران شرکت بازآفرینی شهری ایران بر استفاده از ظرفیت استان‌ها و همکاری با سازمان ملی زمین و مسکن در مسیر اجرای پروژه‌های اولویت‌دار بازآفرینی تاکید کرد و از مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها خواست پیشنهادها و اولویت‌های خود برای اجرای طرح «کلید به کلید» را حداکثر ظرف ۱۰ روز آینده اعلام کنند .

جلسه شورای مدیران شرکت بازآفرینی شهری ایران با حضور عبدالرضا گلپایگانی ، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ، اعضای هیأت‌مدیره، معاونان و مدیران دفاتر تخصصی برگزار شد و آخرین وضعیت پروژه‌های در دست مطالعه و اجرا ، اصلاح فرآیندها و نحوه تخصیص قیر برای بهسازی و آسفالت معابر در استان‌های کشور ارایه و مورد بررسی قرار گرفت . در این نشست ، مدیران دفاتر تخصصی گزارشی از روند پیشرفت پروژه‌ها ارائه کردند .

گلپایگانی در این جلسه تأکید کرد : پروژه‌های اولویت‌دار شرکت با روند مناسبی در حال اجراست و نتایج آن قابل دفاع است .

وی با اشاره به اهمیت جشنواره شهید رجایی ، خواستار اهتمام مدیران در ارائه دقیق گزارش عملکردها شد و افزود : پاسخ‌گویی به مکاتبات اداری باید با سرعت و در چارچوب زمان‌بندی مشخص انجام شود و این موضوع در ارزیابی عملکرد دفاتر نقشی تعیین‌کننده دارد .

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت : بافت‌های ناکارآمد شهری به‌شدت در برابر مخاطراتی مانند زلزله آسیب‌پذیر هستند و در صورت وقوع زمین‌لرزه‌ای شدید در شهرهایی با گستره وسیع بافت‌ها، خسارات انسانی و اقتصادی سنگینی متوجه کشور خواهد شد .

وی افزود : با وجود اهمیت این موضوع ، بازآفرینی شهری هنوز جایگاه شایسته‌ای در بودجه‌های کشور نیافته است .

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بر پیگیری موضوع سنددار کردن املاک واقع در بافت‌های ناکارآمد و تخصیص هدفمند اعتبارات به پهنه‌های پرخطر تأکید کرد و گفت : نظام برنامه‌ریزی کشور باید توجه ویژه‌ای به نوسازی این سکونتگاه‌ها داشته باشد .

وی همچنین استفاده از ظرفیت فروش املاک بازآفرینی شهری در استان‌ها را ضروری دانست و خطاب به ادارات کل راه و شهرسازی استانها گفت : با فروش این املاک ، ۷۰ درصد منابع حاصله در همان استان و برای اجرای پروژه‌های بازآفرینی همان استان هزینه خواهد شد تا وضعیت محلات هدف به شکل ملموس بهبود یابد .

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها خواست پیشنهادها و اولویت‌های خود برای اجرای طرح «کلید به کلید» را حداکثر ظرف ۱۰ روز آینده به معاونت ساماندهی و نظارت شرکت بازآفرینی شهری اعلام کنند تا در تعامل با سازمان ملی زمین و مسکن ، فرآیند آغاز پروژه‌ها تسریع شود .

در پایان این نشست ، تأکید شد اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه‌های دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد در اسرع وقت جمع‌بندی و اعلام و همچنین پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر نهایی شود .

بنا بر اعلام مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ، گزارش عملکرد ده‌ماهه شرکت تا ۲۲ بهمن‌ماه منتشر خواهد شد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *