تاثیر ارائه نقطه نظرات مدیران استانی بر اصلاح دستورالعمل‌های ابلاغی

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون فنی و مهندسی سازمان ملی زمین و مسکن در دوره آموزشی مهارت‌های مذاکره در قراردادهای ساختمانی و عمرانی بر تاثیر ارائه نقطه نظرات مدیران استانی بر اصلاح دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد .

علیرضا صادقیان‌فر معاون فنی و مهندسی سازمان ملی زمین و مسکن در دوره آموزشی مهارت‌های مذاکره در قراردادهای ساختمانی و عمرانی گفت : در این دوره ، نمونه‌های موفق پروژه‌های اجرا شده در استان‌ها معرفی می‌شود تا تجربیات عملی به اشتراک گذاشته شود .

وی ضمن اشاره به محتوای آموزشی این دوره تأکید کرد : مدیران استانی باید نقطه‌نظرات خود را درباره دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان مطرح کنند تا در صورت لزوم ، این دستورالعمل‌ها اصلاح شود هر چند که در فرآیند تدوین آن‌ها نظرات مدیران استان‌ها مدنظر قرار گرفته است .

صادقیان‌فر استفاده از مشاوران ناظر و مدیر طرح را برای ارتقا کیفیت پروژه‌ها ضروری دانست و افزود : این افراد نقش مهمی در نظارت بر کیفیت اجرا بر عهده دارند .

صادقیان‌فر همچنین بر ضرورت ارائه گزارش‌های نظارتی دقیق از پروژه‌ها تاکید کرد .

گفتنی است دوره آموزشی مهارت‌های مذاکره در قراردادهای ساختمانی و عمرانی طی دو روز در سازمان ملی زمین و مسکن برگزار می‌شود .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *