فرایند واگذاری زمین برای ۸۰۰۰ متقاضی در استان زنجان در حال انجام است

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان ، گفت : تا به امروز عملیات اجرایی ۲۱ هزار واحد مسکن حمایتی شهری در استان زنجان آغاز شده و تحویل واحدها فاز به فاز به متقاضیان انجام می شود . فرایند واگذاری زمین گروهی نیز برای بیش از هشت هزار متقاضی در دو سایت کوی ارم و ثمین ۳ در حال انجام است .

بهزاد کردلو با اشاره به اینکه امروز برای ۵ هزار و ۲۸۴ نفر از متقاضیان واجد شرایط که در سایت کوی ارم تخصیص پروژه شده بودند مراسم قرعه کشی انجام گرفت ، گفت : براساس نظر سنجی که از متقاضیان صورت گرفته بود ، دو هزار و ۳۹۲ نفر واگذاری زمین گروهی را انتخاب کرده بودند و در این میان زمین گروهی به صورت ۹۹ ساله در اختیار متقاضیان قرار می گیرد و مراحل ساخت را انجام خواهند داد .

وی ابراز کرد : برای این تعداد امروز مراسم قرعه کشی به صورت نرم افزاری انجام گرفت و قطعاتی که برای متقاضیان در نظرگرفته شده بود مشخص شد .

رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه دو هزار و ۷۴۴ نفر هم به صورت انبوه سازی پیمانکار ساخت را انتخاب کرده اند ، گفت : این بخش نیز توسط بخش خصوصی و با نظارت کارگزاری کوی ارم و از طریق پیمانکاران واجد شرایط به صورت انبوه سازی انجام خواهد شد .

کردلو ، با تاکید بر اینکه ثبت نام این متقاضیان از سال ۱۴۰۱ بوده و ۴۰ میلیون تومان اولیه را واریز کرده و متقاضی موثر شناخته شدند ، افزود : خوشبختانه تامین زمین صورت گرفته و الحاق به محدوده انجام شده و طراحی ها و مطالعات لازم انجام شده و در حال حاضر در مرحله آماده سازی اراضی است و به محض اتمام آماده سازی آماده شدن واگذاری های زمین و عملیات ساخت واحد شروع خواهد شد .

وی ، با بیان اینکه ۶۸ هزار واحد سهمیه استان زنجان در طرح نهضت ملی مسکن بود ، بیان داشت : از این تعداد ۲۷ هزار واحد مسکونی به صورت حمایتی شهری بوده که تا به امروز عملیات اجرایی ۲۱ هزار واحد آغاز شده و تحویل واحدها فاز به فاز به متقاضیان انجام می شود و بیش از هشت هزار واحد هم به صورت واگذاری زمین گروهی می باشد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *