وام قرض‌الحسنه ودیعه جنگ تحمیلی سوم به ۱۲۱۰ خانوار توسط بانک مسکن پرداخت شد

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون مدیرعامل بانک مسکن از پرداخت وام قرض‌الحسنه ودیعه جنگ تحمیلی سوم به ۱۲۱۰ خانوار توسط بانک مسکن خبر داد .

سعیدرضا کوهی از نقش پیشرو این بانک و تخصیص نیمی از اعتبار ویژه این طرح برای وام‌دهی حمایت از هم‌وطنانی که منازلشان در جریان جنگ رمضان آسیب دیده است خبر داد . مجموعاً ۲ هزار میلیارد تومان (۲همت) اعتبار برای پرداخت وام قرض‌الحسنه ودیعه مسکن جنگ رمضان برای ساکنان منازل آسیب‌دیده در نظر گرفته شده است .

وی در ادامه با تأکید بر نقش پیشرو بانک مسکن در تأمین مالی این طرح، خاطرنشان کرد : نیمی از کل اعتبار حمایتی ، یعنی یک هزار میلیارد تومان (یک همت) ، به طور کامل از محل منابع داخلی بانک مسکن تخصیص یافته تا روند پرداخت وام با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود . نیم دیگر این اعتبار نیز از سوی صندوق ملی مسکن تأمین شده است .

معاون امور اعتباری بانک مسکن با اشاره به پیشرفت عملیاتی این طرح افزود : بانک مسکن با تمام توان در کنار آسیب‌دیدگان است و تا ۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ ، وام ودیعه جنگ رمضان به ۱۲۱۰ متقاضی از میان معرفی شدگان از سوی سامانه حمایتی مسکن پرداخت شده است . میزان وام پرداختی تاکنون ۶ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال است .

کوهی در پایان تأکید کرد که بانک مسکن با تکیه بر منابع داخلی خود ، متعهد به تسریع در فرآیند پرداخت‌هاست تا ساکنان منازل آسیب‌دیده بتوانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن دغدغه اسکان خود را برطرف کنند .

چگونه وام ودیعه جنگ رمضان دریافت کنیم؟

گفتنی است ، وام ودیعه مسکن جنگ رمضان با همکاری بنیاد مسکن و وزارت راه و شهرسازی (صندوق ملی مسکن) در تمامی شهرها و روستاها (به استثنای کلان‌شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت) به ساکنان واحدهای آسیب‌دیده غیرقابل سکونت که پس از بررسی های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مشمول این وام شوند، تعلق می‌گیرد .

میزان سقف فردی این وام شامل حداکثر ۳ میلیارد ریال برای روستائیان ، حداکثر ۴ میلیارد ریال برای ساکنان شهرهای کوچک (تا ۲۵ هزار نفر جمعیت) ، حداکثر ۶ میلیارد ریال برای ساکنان شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر جمعیت و نیز حداکثر ۷ میلیارد ریال برای ساکنان مراکز استان‌ها (به استثنای کلان‌شهرها) تعیین شده است .

مدت بازپرداخت برای واحدهایی که نیاز به تعمیر دارند حداکثر ۱۲ ماه و برای واحدهای نیازمند احداث و مقاوم‌سازی حداکثر ۲۴ ماه در نظر گرفته شده است که بازپرداخت آن به صورت یکجا و پس از پایان مدت قرارداد خواهد بود .

هموطنانی که منازل آنان دچار آسیب جنگ رمضان شده است ، می‌توانند پس از معرفی توسط بنیاد مسکن ، جهت دریافت وام در سامانه حمایتی مسکن به آدرس saman.mrud.ir ثبت نام کنند .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *