بهره‌برداری از ۲ هزار و ۹۴۹ واحد مسکونی در استان سمنان با حضور وزیر راه و شهرسازی

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی به استان سمنان ، ۲ هزار و ۹۴۹ واحد مسکونی در بخش‌های مسکن حمایتی ، خودمالک شهری و بازآفرینی شهری در نقاط مختلف استان به بهره‌برداری رسید .

همزمان با سفر فرزانه صادق ، وزیر راه و شهرسازی به استان سمنان، ۲ هزار و ۹۴۹ واحد مسکونی در بخش‌های حمایتی ، خودمالک شهری و بازآفرینی شهری امروز شنبه ۱۹ اردیبهشت در نقاط مختلف استان واگذار و بهره‌برداری شد .

وزیر راه و شهرسازی در ادامه برنامه‌های سفر خود به شهر سمنان با حضور در مجتمع مسکونی «الماس شهر» ، این واحدهای مسکونی را که در قالب طرح‌های دولتی در شهرستان‌های مختلف استان احداث شده‌اند، افتتاح کرد .

سیدمحمد حسینی طباطبایی ، مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان در مراسم افتتاح طرح‌های مسکن گفت : از مجموع واحدهای افتتاح‌ شده ، یک‌هزار و ۷۰۲ واحد مربوط به حوزه راه و شهرسازی استان سمنان و یک‌هزار و ۲۴۷ واحد مربوط به اداره‌کل راه و شهرسازی شرق استان در حوزه شاهرود است .

طباطبایی افزود : از این تعداد ، یک‌هزار و ۳۱۸ واحد در قالب طرح‌های مسکن حمایتی ، یک‌هزار و ۵۳۱ واحد در بخش خودمالک شهری و ۶۸ واحد نیز در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده احداث شده است .

اجرای طرح‌های مسکن در شهرهای مختلف استان

مدیرکل راه و شهرسازی سمنان با اشاره به پراکندگی این پروژه‌ها در شهرهای مختلف استان اظهار کرد : این واحدها با هدف افزایش عرضه مسکن و پاسخگویی به نیاز متقاضیان اجرا شده و بخشی از برنامه‌های دولت در حوزه تأمین مسکن را محقق کرده است .

وی ادامه داد : در کنار ساخت واحدهای مسکونی ، تکمیل خدمات زیربنایی و روبنایی طرح‌های نهضت ملی مسکن نیز در حال پیگیری است تا شرایط مناسب برای سکونت خانوارها فراهم شود .

حسینی طباطبایی در پایان گفت : روند اجرای دیگر طرح‌های مسکن در استان نیز با همکاری دستگاه‌های اجرایی و پیمانکاران ادامه دارد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *