مولدسازی بیمارستان جرجانی ؛ فرصتی برای احیای سیما و منظر شهری

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در جریان بازدید از بنای قدیمی و متروکه بیمارستان جرجانی در شرق تهران ، ضمن بررسی وضعیت کالبدی این ملک ۱۴ هزار متر مربعی، بر ضرورت ساماندهی آن با هدف ارتقا ایمنی ، بهبود سیما و منظر شهری و بهره‌گیری از سیاست‌های مولدسازی دارایی‌ها تاکید کرد .

عبدالرضا گلپایگانی در بازدیدی که به منظور بررسی ظرفیت‌های این بنای متعلق به دهه ۴۰ شمسی انجام شد ، بیمارستان «جرجانی» در خیابان دماوند را به عنوان یک ظرفیت بزرگِ معطل‌مانده در قلب بافت شهری توصیف کرد .

وی اظهار داشت : نگاه مدیریت شهری به چنین بناهایی باید مبتنی بر بازآفرینی و تبدیل ظرفیت‌های غیرفعال به دارایی‌های مولد باشد . این ابنیه باید با اتخاذ تدابیر کارشناسی ، به فرصتی برای ارتقای کیفیت محیطی و بهبود سیما و منظر منطقه تبدیل گردند .

وی با اشاره به اهمیت استراتژیک مولدسازی دارایی‌ها در نظام مدیریت شهری افزود : تبدیل بناهای قدیمی به پروژه‌های فعال ، رویکردی هوشمندانه برای حفظ منافع شهروندان و سازمان‌های مالک است . بیمارستان جرجانی می‌تواند با طراحی یک الگوی ترکیبی (درمانی-انتفاعی) ، ضمن پاسخگویی به نیازهای درمانی اهالی شرق تهران ، به یک کانون پویای اقتصادی تبدیل شود که علاوه بر حفظ هویت تاریخی بنا ، تأثیر مثبتی بر زیست‌پذیری محیط شهری داشته باشد .

در این بازدید ، امیر آریازند ، مدیرعامل مؤسسه املاک و مستغلات سازمان تأمین اجتماعی نیز با استقبال از این رویکرد ، بر لزوم هم‌افزایی میان «سازمان تأمین اجتماعی»، «شهرداری تهران» و «شرکت بازآفرینی شهری» برای تدوین مطالعات فنی و حقوقی این پروژه و در ادامه انعقاد یک تفاهم نامه مشترک تأکید کرد تا گروه‌های کارشناسی با هدف تعریف کاربری‌های بهینه ، فعالیت خود را آغاز کنند .

در ادامه این بازدید گلپایگانی در راستای تسریع در روند اجرایی و ایجاد هماهنگی‌های لازم ، در تماس تلفنی با علی احمدی ، شهردار منطقه ۷ ، خواستار اهتمام ویژه برای تعیین تکلیف وضعیت این ملک و همکاری شهرداری تهران شد تا با مدیریت صحیح این مجموعه ، گامی مؤثر در راستای بهسازی کالبد شهر و مولدسازی املاک دولتی برداشته شود .

پیش‌بینی می‌شود با نهایی شدن مطالعات و اجرای طرح بازآفرینی ، این مجموعه ۱۴ هزار متر مربعی از یک فضای غیرفعال ، به قطبی ارزشمند برای خدمات‌رسانی در حوزه درمان و ارتقا کیفیت زندگی در شرق تهران تبدیل شود .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *