برگزاری نشست ویژه بررسی طرح های ساخت مسکن در شادگان استان خوزستان

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان شادگان گفت : در سفر معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خوزستان به شادگان آخرین وضعیت پروژه های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن شهرستان بررسی شده و بر تسریع در اجرای طرح های مسکن در راستای تسریع در خانه‌دار شدن اقشار محروم تاکید شد .

عزیز انجامی از برگزاری جلسه با حضور مجید سعید دریس زاده ، معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی خوزستان و امید ناصریان ، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شادگان درخصوص ۴۰ قطعه زمین به‌صورت جایگزین در سایت مسکن مهر شادگان به متقاضیان تحت پوشش بهزیستی خبر داد .

وی افزود : با همکاری و پیگیری اداره‌کل راه و شهرسازی خوزستان ، ۴۰ قطعه زمین جایگزین در سایت مسکن مهر شادگان برای ساخت مسکن محرومان تحت پوشش بهزیستی اختصاص یافت .

رئیس اداره راه و شهرسازی شادگان در پایان ابراز امیدواری کرد که اختصاص این قطعات جایگزین ، نقش بسزایی در تسریع روند خانه‌دار شدن اقشار محروم شهرستان داشته باشد .

موضوع تأمین زمین مورد نیاز طرح‌های حمایتی مسکن نیز از دیگر محورهای اصلی این جلسه بود . آخرین وضعیت تأمین اراضی برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن ، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ، تأمین مسکن ایثارگران و اقشار کم‌درآمد بررسی شد .

با توجه به محدودیت اراضی مناسب در شادگان ، راهکارهای مختلف برای رفع این چالش از جمله بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی و ادامه رایزنی با مالکان حقیقی در بخش‌های غربی و شرقی شهر برای تأمین زمین مورد نیاز مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

در پایان ، بر تداوم هماهنگی میان فرمانداری ، اداره‌کل راه و شهرسازی ، بانک‌های عامل ، دستگاه‌های خدمات‌رسان و سایر نهادهای مرتبط برای تسریع در اجرای پروژه‌های مسکن ، تأمین زمین و حمایت از متقاضیان تأکید شد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *