پایش پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان مازندران

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، جلسه پایش پروژه‌های نهضت ملی مسکن با حضور مدیرکل راه و شهرسازی مازندران برگزار و بررسی مصوبات شورای مسکن استان در دستور کار قرار گرفت .

جلسه پایش پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن و بررسی روند اجرای مصوبات شورای مسکن استان، با هدف تعیین تکلیف مسائل، رفع موانع اجرایی و تسریع در روند پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن ، به ریاست جابر حسن‌زاده مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران و با حضور حنظله تقی‌پور معاون مسکن و ساختمان ، احمد تیزبخش معاون املاک وحقوقی ، رؤسای ادارات ستادی و شهرستانی در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد .
در این نشست ، آخرین وضعیت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن در سطح استان به‌صورت شهرستان به شهرستان مورد ارزیابی قرار گرفت و روند پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، وضعیت متقاضیان ، تخصیص زمین ، عملیات اجرایی و موانع موجود بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در سامانه نهضت ملی مسکن بررسی شد .
همچنین موضوعات مطرح‌ شده در جلسات تخصصی و مصوبات شورای مسکن استان، با هدف تسریع در اجرای پروژه‌ها ، رفع مشکلات اجرایی و هماهنگی میان دستگاه‌های ذی‌ربط مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای لازم برای تعیین تکلیف پرونده‌های باقیمانده و رفع چالش‌های موجود ارائه شد .
در این جلسه بر رصد مستمر پروژه‌ها، تسریع در اجرای مصوبات شورای مسکن ، هماهنگی بیشتر میان واحدهای اجرایی ، پاسخگویی به مطالبات متقاضیان و پیگیری مستمر مسائل تا حصول نتیجه نهایی تأکید شد .
جابر حسن‌زاده مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران نیز با تأکید بر ضرورت پیگیری دقیق مصوبات و رفع موانع اجرایی ، خواستار همکاری و هماهنگی همه بخش‌های مرتبط برای تسریع در تکمیل پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن و تحقق تعهدات دولت در حوزه تأمین مسکن شد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *