ثبت ۶۶۶ سند مالکیت اراضی نهضت ملی در خراسان رضوی

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی از اخذ ۶۶۶ فقره سند مالکیت اراضی دولتی مربوط به طرح نهضت ملی مسکن در استان خبر داد .

علی‌اصغر استیری اظهار کرد : این اسناد در مجموع مربوط به ۱۳۳ هزار و ۲۰۰ مترمربع معادل ۱۳/۳۲ هکتار از اراضی اختصاص‌یافته به طرح نهضت ملی مسکن است که با پیگیری واحد حدنگار معاونت املاک و حقوقی اخذ شده است .
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی افزود: تثبیت مالکیت و مستندسازی اراضی دولتی از اقدامات مهم در حوزه مدیریت اراضی به شمار می‌رود و اخذ اسناد مالکیت، زمینه را برای صیانت مؤثرتر از اراضی دولتی و تسریع در روند اجرای طرح‌های مسکن فراهم می‌کند .
استیری خاطرنشان کرد : روند پیگیری و اخذ اسناد مالکیت اراضی دولتی در استان باهدف ساماندهی ، تثبیت مالکیت و تسریع در اجرای برنامه‌های حوزه مسکن ادامه دارد .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *