تدوین طرح جامع شهر جم با همکاری مدیریت شهری در استان بوشهر

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت : طرح جامع شهر جم با هدف بهره‌گیری از مشارکت مدیریت شهری و کاهش آسیب‌های ناشی از عدم انطباق طرح‌های شهری ، با حضور دستگاه‌های اجرایی و مشاور طرح مورد بازبینی و بررسی قرار می‌گیرد .

سارا زارع در جلسه بررسی مطالعات وضع موجود طرح جامع و تفصیلی شهر جم ، در خصوص اهمیت انطباق نقشه پایه با مسائل و مشکلات وضع موجود شهر جم ، اظهار کرد : وضع موجود مطالعات طرح جامع و تفصیلی شهر جم مورد بازبینی قرار گرفت و راهکارهای لازم برای اصلاح و تدقیق حداکثری نقشه پایه به مشاورین طرح و شهرداری ارائه شد .
‌وی افزود : نقشه پایه به‌عنوان زیرساخت اصلی تهیه طرح‌های توسعه شهری ، باید با واقعیت‌های کالبدی ، جمعیتی و خدماتی شهر مطابقت کامل داشته باشد تا طرح جامع بتواند پاسخگوی نیازهای آینده شهروندان باشد .
‌معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های متولی تصریح کرد : مشارکت مؤثر شهرداری ، مشاور طرح و ادارات ذی‌ربط در فرآیند تهیه طرح جامع ، نقش بسزایی در کاهش مشکلات و چالش‌های موجود و آینده شهر جم و ارائه طرحی کارآمد و عملیاتی خواهد داشت .
‌زارع در ادامه از پیگیری ویژه برای ورود به‌موقع و نظارت کیفی مجدّد بر روند تهیه طرح جامع شهر جم اشاره کرد و گفت : هدف ما فراهم‌سازی بستر توسعه متوازن و پایدار شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در جهت تحقق سند توسعه استان است .
‌گفتنی است ، طرح جامع و تفصیلی جم به عنوان نقشه راه توسعه آینده این شهر ، مبانی تهیه و اجرای طرح‌های عمرانی ، خدماتی و زیربنایی را تعیین و نقشه پایه آن باید متناسب با مسائل و مشکلات شناسایی‌شده وضع موجود به‌ روزرسانی شود .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *