رفع موانع سایت ۶۷ هکتاری نهضت ملی مسکن در دستور کار شورای مسکن گلپایگان

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان از پیگیری برای تسریع در آماده‌سازی و آسفالت سایت ۶۷ هکتاری نهضت ملی مسکن گلپایگان و رفع موانع مالی و زیرساختی این پروژه خبر داد .

جلسه شورای مسکن شهرستان گلپایگان با حضور سید عبدالرضا لقمانی ، معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان ، رضایی فرماندار شهرستان گلپایگان ، معاون بنیاد مسکن استان اصفهان ، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان گلپایگان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان برگزار شد و آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن و روند آماده‌سازی سایت ۶۷ هکتاری این طرح مورد بررسی قرار گرفت .

سید عبدالرضا لقمانی در این نشست با اشاره به ضرورت تسریع در آماده‌سازی سایت ۶۷ هکتاری نهضت ملی مسکن گلپایگان اظهار کرد : با توجه به آغاز ساخت‌وساز و سکونت بخشی از متقاضیان ، آسفالت معابر و ایجاد دسترسی مناسب برای ساکنان ، از مهم‌ترین اولویت‌های فعلی سایت است و باید این موضوع با سرعت بیشتری دنبال شود .

وی افزود : عملیات آماده‌سازی سایت ۶۷ هکتاری از حدود ۱۴ ماه گذشته آغاز شده و در مرحله نخست ، عملیات اجرای کانال پیرامونی و دفع آب‌های سطحی انجام شده است . پس از آن نیز عملیات آماده‌سازی معابر و زیرسازی در دستور کار قرار گرفته که بر اساس گزارش ارائه‌شده، حدود ۴۰ درصد از سطح سایت زیرسازی شده است .

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به مشکلات مالی پروژه گفت : تأمین منابع مالی و تعیین تکلیف مطالبات پیمانکار از مسائل اصلی ادامه عملیات آماده‌سازی سایت است و لازم است با همکاری دستگاه‌های مرتبط، منابع مورد نیاز و مطالبات پیمانکار هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود تا عملیات اجرایی با وقفه مواجه نشود . در این نشست همچنین موضوع صورت‌وضعیت‌های ارائه‌شده و مطالبات پیمانکار مورد بررسی قرار گرفت .

لقمانی همچنین تعیین تکلیف دفع آب‌های سطحی را یکی دیگر از موضوعات مهم سایت ۶۷ هکتاری عنوان کرد و گفت : کانال پیرامونی سایت اجرا شده و آب‌های سطحی تا بخش پایینی سایت هدایت شده است ، اما ادامه مسیر انتقال آب تا رودخانه نیازمند تصمیم‌گیری و هماهنگی دستگاه‌های متولی است .

وی ادامه داد : برای ادامه مسیر دفع آب‌های سطحی ، سه گزینه مطرح شده است که مقرر شده با بررسی شرایط و انتخاب گزینه مناسب ، مختصات مسیر در اختیار مشاور قرار گیرد تا مطالعات و طراحی سازه‌های مورد نیاز انجام شود .

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های سایت نیز اظهار کرد : در بخش‌هایی که ساخت‌وساز انجام شده ، زیرساخت‌های آب ، برق و گاز تأمین شده است ، اما در برخی محدوده‌ها به دلیل ادامه عملیات ساخت‌وساز و حفاری‌های مربوط به انشعابات ، تکمیل جدول‌گذاری و آسفالت نهایی نیازمند پیشرفت بیشتر عملیات ساختمانی و نهایی شدن انشعابات است .

لقمانی در ادامه با تشریح آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان گلپایگان گفت : ۵۰۱ قطعه زمین برای احداث یک‌هزار و ۴۵۹ واحد مسکونی در این شهرستان اختصاص یافته است که تاکنون ۳۳۸ متقاضی تخصیص زمین شده اند و از این تعداد ۲۲۸ نفر موفق به دریافت پروانه ساخت شده‌اند .

وی افزود : حدود ۱۹۵ متقاضی عملیات ساخت را آغاز کرده‌اند، ۱۰۸ نفر تسهیلات دریافت کرده‌اند ، ۱۷۷ متقاضی در مرحله تکمیل فونداسون و ۴۲ متقاضی نیز در مرحله تکمیل اسکلت ساختمان هستند . این آمار نشان‌دهنده ضرورت تسریع در تکمیل زیرساخت‌ها و آماده‌سازی سایت برای ادامه روند ساخت‌وساز و بهره‌مندی متقاضیان از واحدهای مسکونی است .

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان در پایان بر ضرورت همکاری و هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط تأکید کرد و گفت : رفع موانع مالی ، تکمیل آماده‌سازی و زیرسازی، تسریع در آسفالت معابر و تعیین تکلیف مسیر دفع آب‌های سطحی باید به‌صورت هماهنگ دنبال شود تا روند اجرای نهضت ملی مسکن در گلپایگان شتاب گرفته و متقاضیان در کوتاه‌ترین زمان ممکن از نتایج اقدامات انجام‌شده بهره‌مند شوند .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *