تسریع در تکمیل و تحویل پروژه ۷۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن آسایش گرگان

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، طی بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه ۷۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن سایت آسایش گرگان ، سرعت‌بخشی به تکمیل پروژه و تحویل به متقاضیان در دستور کار قرار گرفت .

حبیب الله طاهرخانی ، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی ، به همراه رضا فرهادزاده، مدیرکل دفتر طرح‌ریزی و طرح‌های مسکن ، سیدمحمد حسینی ، مدیرکل راه و شهرسازی گلستان و جمعی از مدیران استانی ، از پروژه ۷۰۰ واحدی آسایش گرگان بازدید کردند .

در این بازدید ، آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه ، روند اجرای عملیات ساختمانی و موانع موجود در مسیر تکمیل واحدها مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم برای شتاب‌بخشی به روند اجرای طرح مطرح شد .

در جریان این بازدید ، مقرر شد ۱۰۰ واحد از پروژه تا پایان سال جاری تکمیل و آماده تحویل شود و پیمانکار نیز برنامه زمان‌بندی جدیدی برای تکمیل و تحویل سایر واحدها در سال آینده ارائه کند .

همچنین موضوع تأمین و تکمیل انشعابات و زیرساخت‌های زیربنایی پروژه مورد بررسی قرار گرفت و بر پیگیری ویژه این بخش با همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان تأکید شد .

پرداخت و تخصیص اعتبارات نیز متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه نیز طی این بازدید در دستور پیگیری قرار گرفت .

گفتنی است پروژه ۷۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن سایت آسایش گرگان در زمینی به مساحت ۵ هکتار و در قالب ۳۵ بلوک پنج‌طبقه در حال اجراست .

هر بلوک شامل ۲۰ واحد مسکونی بوده و مجموع واحدهای پروژه ۷۰۰ واحد است که در متراژهای ۶۸، ۷۰ و ۸۷ مترمربع و به‌صورت دوخوابه احداث می‌شوند .

submit comment
0 Comment

What is your opinion about this article?

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *