
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران با تأکید بر اینکه درباره استمرار اجرای مصوبات ۷۱۲ و ۷۱۶ کمیسیون ماده ۵ شهر تهران هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است ، گفت : نحوه ادامه اجرای این مصوبات پس از بررسی گزارش عملکرد شهرداری تهران و ارزیابی آثار اجرای آنها تعیین تکلیف خواهد شد .
غلامرضا کاظمیان با اشاره به مباحث مطرحشده درباره استمرار اجرای مصوبات ۷۱۲ و ۷۱۶ کمیسیون ماده ۵ شهر تهران اظهار کرد : اختلاف نظر موجود میان شورایعالی شهرسازی و معماری و شهرداری تهران ، ناظر بر نحوه استمرار این مصوبات و امکان استفاده از ظرفیتهای پیشبینیشده در آنها متناسب با شرایط جدید است .
وی افزود : از دیدگاه شهرداری تهران ، با توجه به استمرار شرایط ناشی از جنگ ، اجرای مصوبات ۷۱۲ و ۷۱۶ باید ادامه پیدا کند؛ در حالی که دیدگاه شورایعالی این است که این مصوبات متناسب با شرایط جنگ ۱۲روزه به تصویب رسیدهاند و در صورت نیاز به مشوقهای جدید برای بازسازی خسارات ناشی از جنگ ۴۰روزه ، باید متناسب با شرایط جدید، مصوبه جدیدی تهیه و تصویب شود .
کاظمیان تصریح کرد : این موضوع به معنای مخالفت با روند بازسازی یا خدمترسانی به شهروندان آسیبدیده نیست ، بلکه هدف آن است که سازوکار استفاده از ظرفیتهای شهرسازی و مشوقهای مرتبط، متناسب با شرایط موجود و در چارچوب ضوابط و مقررات تعیین شود .
دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران ادامه داد : به منظور تصمیمگیری دقیق درباره این موضوع ، شهرداری تهران موظف شده است گزارش کامل و مستندی از نحوه اجرای مصوبات ۷۱۲ و ۷۱۶، میزان استفاده از ظرفیتهای پیشبینیشده و آثار اجرای آنها، همراه با تحلیل و ارزیابی عملکرد و آسیبشناسی احتمالی ارائه کند .
وی گفت : پس از ارائه و بررسی این گزارش در کمیسیون ماده ۵ ، نقاط قوت و ضعف اجرای مصوبات، همچنین ضرورت استمرار یا تغییر سازوکار موجود بررسی و درباره مسیر ادامه کار تصمیمگیری خواهد شد .
کاظمیان تأکید کرد : اولویت شورایعالی شهرسازی و معماری، ایجاد مسیری روشن و شفاف برای بازسازی ساختمانهای آسیبدیده و جلوگیری از ایجاد ابهام برای مردم و متقاضیان است و تصمیمگیری درباره نحوه ادامه اجرای مصوبات نیز باید بر پایه اطلاعات دقیق ، ارزیابی عملکرد و متناسب با شرایط موجود انجام شود .


